Hlavní navigace

TV Relax dočasně stahuje kontaktní pořad pro diváky

27. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od konce června neuvidí diváci pořad Haló, tady Relax. Televize slibuje jeho návrat v měsíci srpnu.

Pořad moderuje Michal Pistolas (dříve také s Petrou Češkovou, ta dnes již jen propůjčuje hlas upoutávkám). Televize oznámila, že během pauzy mohou diváci posílat dotazy přes rozhraní na webových stránkách, případně na Facebooku. Na facebookové stránce televize běží ve vysílání neustálé injektáže.

Diváci se třeba aktuálně programového oddělení ptají, co mohou sledovat každý všední den v 19 hodin po skončení pořadu Sabrina, mladá čarodějnice v srpnu, například předpokládají podobný sitcom. Seriál již běží ve své druhé repríze, a to pouze od třetí do sedmé série. Televizi se nepodařilo získat práva, ačkoliv prý o ně do druhého runu usilovala.

BRAND24

Nedávno se pořad Haló, tady Relax „inovoval“ a televize nabádá diváky, aby posílali selfie pozvánky na výlety, zřejmě po vzoru TV Prima a jejich diváckých zpráv. Televize také minulý pátek bez předchozího oznámení nasadila do vysílání opakování seriálu Milady, který bude vysílat dle vyjádření médiím od pátku do neděle ve 20:30.

Na léto televize Relax žádné novinky údajně nechystá, poběží stále totožné seriály a zřejmě také dokola opakující se filmy. Minulý rok alespoň televize připravila střihový pořad Cesta kolem světa za 60 dní. Za novinku z poslední doby může být považován pořad 7 pádů Honzy Dědka, jedná se ale o pořad koupený, na konci je copyright Sport 5 a. s.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).