Hlavní navigace

TV Regina dočasně nevysílá na satelitu Astra 3B

22. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televizí stanice Regina nevysílá od středy na satelitu. Víme, kdy dojde k obnově vysílání.

Ve středu 19. října přestala vysílat na satelitu Astra 23,5 st. východně TV Regina. Na obrazovce se objevuje pomalu jedoucí proužek, který říká: Z technicko-provozních důvodů na straně TV Regina je vysílání dočasně přerušeno.

Provozovatelem vysílání je společnost Saavedramedia, jejímiž jednateli jsou Jan Saavedra a Ivana Regina Kupcová Sádlová.

Jan Saavedra uvedl pro server DigiZone, že důvodem byla havárie elektrického proudu. Vysílání by mělo být podle Saavedry obnoveno nejpozději na konci příštího týdne.

BRAND24

Diváci v Praze a Středních Čechách by měli vysílání naladit na kanále 46 regionálního multiplexu 4 u operátora Prague Digital TV. Společnost Saavedramedia získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání licenci k provozování TV Regina 5. listopadu 2013. Vysílání zahájila 2. ledna 2014 a vysílala tzv. promosmyčku až do 3. března 2014, kdy začala vysílat své první pořady.

Základní programové specifikace dle licence uvádějí, že by mělo jít o „poradenství a vzdělávání zajímavou, zábavnou formou, životní styl, volnočasové aktivity, zábavu a talk-show“. Zajímavostí také je, že ve většině pořadů se objevují přímo jednatelé provozovatele, Jan Saavedra a Ivana Regina Kupcová Sádlová, včetně například pořadu Karty, hvězdy radí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).