Hlavní navigace

TV Pohoda má dostat přídomek Style, v září ji doplní nový kanál Pohoda Rebel

27. 8. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Informace o plánovaných změnách se objevily na webu kabelového operátora UPC Česká republika, který na září chystá výrazné rozšíření své programové nabídky.

Televize Pohoda ostravského podnikatele Radima Pařízka, která se doposud charakterizovala jako lifestylový a rockový kanál, má dostat přídomek Style. Na svém webu o tom v rámci plánovaného rozšíření programové nabídky informuje kabelový operátor UPC Česká republika. Jak se projeví úprava názvu do vysílání kanálu a na které nové pořady se mohou diváci těšit, se serveru DigiZone.cz zjistit nepodařilo. Radim Pařízek se nachází aktuálně v zahraničí a nezvedá mobilní telefon. Program Pohoda získá svoji sestru. K současné Pohodě s novým podtitulem Style přibude Pohoda Rebel, uvedla firma UPC.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Radim Pařízek získal třetinový podíl v hudebním kanálu Retro Music Television

Podle kabelového operátora by se měla nová stanice Pohoda Rebel objevit v jeho nabídce na programové pozici 110. Licenci pro chystaný televizní kanál získal Pařízek už loni v prosinci, tehdy ovšem pod názvem Pohoda R. Koncem května pak ostravský podnikatel nechal u Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) dát tomuto programu nové jméno Pohoda Rebel. Co nová stanice nabídne, je prozatím otázkou. V licenci je program charakterizovaný jako kombinace hudby, lifestylu a zábavy. Nyní už je tedy jasné to, nad čím se dříve spekulovalo – zdali bude Rebel náhradou za původní Pohodu, nebo budou obě stanice vedle sebe fungovat současně.

BRAND24

K TÉMATU: Pařízkova chystaná televize Pohoda R se přejmenuje na Rebela. Dostala souhlas Rady

Ze zářijových novinek UPC vyplývá i další zajímavé zjištění. Do programového rastru se vrátí tematická stanice RT, tentokrát však ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), tedy v podobě, v jaké ji znají například čeští satelitní diváci z pozice 19,2 stupně východně. Kanál RT je zaměřený na světové zpravodajství pohledem Ruska. Chce být konkurencí především dalším velkým televizím tohoto typu. Už od dnešního dne by měli zákazníci UPC najít v digitální kabelové nabídce také programovou pozici stanic ČT :D a ČT art, které odstartují 31. srpna. A zdaleka nemá jít o jediné novinky. Od příštího týdne mohou klienti s HD přijímači a novým balíčkem služeb Kombi Komfort 240 získat další 4 HD programy navíc. Všechny novinky s předstihem oznámíme, uvedla firma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).