Hlavní navigace

TV Barrandov změnila mluvčí, Kateřinu Kotalovou střídá Barbora Šenfeldová

25. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na starosti má komunikaci všech tří televizních stanic skupiny Barrandov, tedy vedle hlavního kanálu i nových programů Kino Barrandov a Barrandov Plus.

Pouhý rok po svém návratu do televize Barrandov vydržela ve funkci tiskové mluvčí Kateřina Kotalová. Ode dneška ji střídá Barbora Šenfeldová, která na Barrandov přichází z internetového portálu Blesk.cz. Přebírá odpovědnost za korporátní i projektovou komunikaci, komunikaci s veřejností a podporu vztahů s médii, informoval provozovatel televize Barrandov. Šenfeldová v minulosti pracovala v rádiích a tisku, zkušenost má z Rádia Kiss Morava a ostravské TV Polar. Vystudovala Masarykovu Univerzitu Brno, magisterský obor Management v kultuře.

BRAND24

K TÉMATU: Do televize Barrandov se po dvou letech vrátila mluvčí Kateřina Kotalová

V nové pozici má Barbora Šenfeldová na starosti komunikaci stanic Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Plus, ke kterým jí v létě přibude ještě čtvrtý kanál, hudební stanice Barrandov Muzika. Kateřina Kotalová, která odchází z Barrandova na vlastní žádost, působila jako mluvčí této televize hned dvakrát. Poprvé do roku 2012, kdy přešla do vznikající bulvární televize Pětka, aby se po jejím krachu loni vrátila zpět do TV Barrandov.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).