Hlavní navigace

TV Barrandov stahuje z neděle premiérové díly Bezdružic, nasadí je na pátek

11. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nasazení Bezdružic mělo podle programového šéfa TV Barrandov Františka Borovského za cíl televizi omladit. Borovský nechtěl, aby už si diváci stanici spojovali se vzpomínkovým kanálem.

Plnoformátová Televize Barrandov stahuje z neděle 20:20 premiérové díly svého nového původního seriálu Bezdružice. Nově se budou vysílat již v pátek 13. listopadu ve 20:35. Programové oddělení stanice tak bezpochyby reaguje na mohutný pokles diváckého zájmu, kdy pořad startoval s téměř půlmilionem diváků a po několika dílech vykázala v neděli 8. listopadu zatím poslední část seriálu méně než dvě stě tisíc diváků. Místo SuperStar a Četnických humoresek se tak Bezdružice budou vysílat proti Doktoru Martinovi a filmům na Nově a Primě.

BRAND24

K TÉMATU: Bezdružice klesly o další desítky tisíc diváků, propadly se pod dvousettisícovou hranici

Nasazení Bezdružic mělo podle programového šéfa TV Barrandov Františka Borovského za cíl televizi omladit. Borovský nechtěl, aby už si diváci stanici spojovali se vzpomínkovým kanálem. V nedávném rozhovoru pro Mediář.cz uvedl, že podobný formát na našich obrazovkách aktuálně chybí. Podle jeho slov jsou ostatní kanály plné vztahových a nově i detektivních seriálů. Chybí komediální seriál, který teď na podzim ještě nikdo nezrealizoval. Nemyslím si, že Přístav Primy je prvoplánově komediální, uvedl Borovský, který také přivedl na obrazovky formáty Popelka nebo Podvodníci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).