Hlavní navigace

TV Barrandov si krátce před startem nových kanálů registruje známku Barrandov Muzika

3. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Naše redakce požádala provozovatele plnoformátové stanice o komentář, ten ale na její dotazy vůbec nereagoval. TV Barrandov už několik měsíců neposkytuje DigiZone.cz tiskový servis.

Společnost Barrandov Televizní Studio, provozovatel plnoformátové Televize Barrandov, si krátce přes startem nových stanic Kino BarrandovBarrandov Plus, které zahájí vysílání již příští měsíc, zaregistrovala u Úřadu průmyslového vlastnictvím (ÚPV) ochrannou známku Barrandov Muzika. Připomeňme, že majitel Barrandova, miliardář a mediální magnát Jaromír Soukup, měl loni zájem převzít od slovenské skupiny Joj její hudební kanál Senzi, ale jednání nakonec nedopadla. Je tedy možné, že mediální skupina si tuto ochrannou známku ponechává do budoucna jako možnost, že by podobný projekt spustila sama.

BRAND24

K TÉMATU: Spolumajitelem slovenské Senzi by se měl stát vlastník televize Barrandov

Nová stanice Kino Barrandov bude zaměřená na filmy a seriály, Barrandov Plus má kombinovat vysílání dětských a dokumentárních pořadů. Obě stanice vznikají díky spolupráci se společností SPI International, která prostřednictvím dceřiné firmy FilmBox International provozuje na českém a slovenském trhu mimo jiné stanice FilmBox, DocuBox a FightBox. Na Kinu Barrandov a Barrandov Plus se mají objevit akviziční pořady, které již SPI International na svých placených kanálech nenabídne. Tím firma zajistí, že nebude své prémiové značky kanibalizovat a operátoři placených služeb se tak o obsah nemusí obávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).