Hlavní navigace

TV Barrandov nasadí novou talk show s Františkem Ringo Čechem, Johna odsune

29. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová talk show svérázného herce a mj. i moderátora Františka Ringo Čecha se bude vysílat v úterý proti Ordinaci v růžové zahradě 2, pořadu Ano, šéfe! a filmu na ČT 1.

Do vysílání plnoformátové televize Barrandov míří další programová novinka. Jde konkrétně o talk show Kdopak by se Čecha bál, kterou diváky provede František Ringo Čech. Stanice ji divákům nabídne poprvé už příští úterý, v čase, v němž se původně vysílal investigativní pořad Bez cenzury. Johnův formát se přesouvá do pozdějšího času, před 21. hodinu, kvůli nepříliš uspokojivým výsledkům sledovanosti. Například jeho včerejší díl vidělo podle peoplemetrového měření společnosti Mediaresearch pouze 77 tisíc diváků starších 15 let při podílu na publiku (share) 2,04 %.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Barrandov prodlouží Animáčka, z vysílání úplně vyřadí Prominenty

Kdo se bojí, nesmí k Čechovi! František Ringo Čech v novém šestidílném cyklu plném odvážných dotazů a zajímavých hostů, píše se v programových plánech televize na příští týden. Přesto, že počet dílů nové talk show svérázného herce a mj. i moderátora bude omezen, nebude mít ani tak jednoduchou pozici. Vysílat se bude přímo proti Ordinaci v růžové zahradě 2, která je pravidelně nejsledovanějším pořadem prime timu a na Nově ji sleduje vždy mezi 1,8 až 2 miliony diváků. Jednička nasadí 4. června český film Zlá minuta, Prima family tradičně reprízu Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).