Hlavní navigace

Bývalé tváře Událostí Toušlová, Maršál i Pistorius zůstávají v České televizi

19. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 3. 2012

Odchod Ivety Toušlové, Josefa Maršála a Romana Pistoriuse z hlavní zpravodajské relace Události neznamená, že by tyto tváře odešly z veřejnoprávní televize. Objevovat se budou pouze v jiných pořadech, případně rolích. Informuje o tom server Aktuálně.cz. Co se týká čtvrtého moderátora Bohumila Klepetka Česká televize už dříve oznámila jeho přesun do analytických Událostí, komentářů.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nové Události zůstanou i na ČT 24, budou trvat 48 minut a o víkendu 45

BRAND24

Podle Aktuálně.cz se budou diváci s Toušlovou nadále setkávat coby průvodkyní pořadem Toulavá kamera, věnovat se bude i svému dalšímu projektu – 13. komnata. Ve zpravodajství naopak zůstane její profesní partner Josef Maršál, kterého bude využívat pro potřeby zpráv stanice ČT 24. Z Romana Pistoriuse má být režisér zpravodajství. Od 1. dubna budou Událostmi provázet nadále Jolana Voldánová a Marcela Augustová, které doplní Aneta Savarová a Jakub Železný. Zpravodajskou relaci čeká radikální proměna (včetně vysílání v HD kvalitě), s jejíž podobou vás DigiZone.cz seznámí podrobněji ve středu a ve čtvrtek.

Podrobnosti o novém uplatnění končících moderátorů Událostí přinese DigiZone.cz v zítřejším článku

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).