Hlavní navigace

Topfun začne nasazovat 3D a Ultra HD dokumenty, bude jich okolo 50 hodin

27. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dokumentární tvorba ve 4K formátu se má v nabídce Topfun videopůjčovny objevovat postupně. Cenovou politiku, která bude u ní zvolena, firma neprozradila.

Společnost Topfun Media, která je jedním z poskytovatelů on-line video obsahu v České republice, začne nabízet v rámci své služby Topfun videopůjčovna první tituly ve 4K rozlišení. Půjde o dokumenty, které firma získala po dohodě s 3D Content Hub Pty. Firma o tom dnes informovala prostřednictvím tiskové zprávy. Některé tituly budou dostupné i ve 3D formátů, který taktéž v nabídce Topfunu chyběl. Celkem by mělo jít až o 50 hodin obsahu. Nasazování nového obsahu bude probíhat postupně.

BRAND24

K TÉMATU: Videopůjčovna Topfun chce zákazníkům nabídnout dokumenty a trailery v Ultra HD

Jedná se především o dokumentární snímky zaměřené na přírodu, země, podmořský svět, uvedl obchodní ředitel Topfun Media Radek Přikryl a dodal: Na rozdíl od 3D obsahu a 3D zařízení, které jsou na trhu již zcela běžnou záležitostí, stanou se Ultra HD zařízení se 4K obsahem hitem na trhu se Smart TV v průběhu následujících 24 měsíců a je to bezesporu logický vývojový krok na trhu se Smart TV. Videopůjčovna Topfun bude první službou tohoto typu v České republice, která obsah ve 4K nabídne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).