Hlavní navigace

TipTV v multiplexu 4 Radima Pařízka s elektronickým programovým průvodcem

4. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice by před pár dny oslavila druhé narozeniny. Na konci dubna by to byly dva roky, co vstoupila do multiplexu 3. Mezitím však program na rok své vysílání přerušil a přehodnotil své plány.

Elektronického programového průvodce, takzvané EPG, zařadil v průběhu uplynulého týdne ke stanici TipTV provozovatel multiplexu 4, společnost Digital Broadcasting ostravského podnikatele Radima Pařízka. Televize je součástí zmíněné pozemní digitální sítě v Praze a středních Čechách a zaměřuje se na věštecké a teleshoppingové pořady. Z programového průvodce se lze snadno dozvědět, že vysílací struktura stanice je velmi jednoduchá. Najít je tu možné konkrétně pořady „Vědmy radí“ a „Trendy, nákupy a šokující informace“. V různých obměnách přizpůsobených denní době se pak tyto pořady opakují.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TipTV musí zaplatit sto tisíc korun za vědmy, padla ale i téměř půlmilionová pokuta

TipTV by před pár dny oslavila dva roky od svého startu. S jejími dvouletými narozeninami to ale není tak jednoduché. Program sice startoval své vysílání 26. dubna 2013, ovšem díky nevydařenému podnikatelskému záměru byl nucen na začátku července téhož roku své vysílání ukončit. Projekt startoval poměrně velkolepě, neobvykle celoplošně v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group. Jeho vysílání se skládalo převážně z komerčních reportáží vyrobených na klíč. K restartu projektu došlo přesně rok poté, kdy se 1. července 2014 objevila TipTV v multiplexu 4, ovšem pouze už na území Prahy a středních Čech.

Elektronický programový průvodce tematické stanice TipTV
Autor: TipTV

Elektronický programový průvodce tematické stanice TipTV. Obrázek lze zvětšit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).