Hlavní navigace

Tesco bude nabízet ve své videopůjčovně i streamování televizních stanic

19. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

S nabídkou legálního streamingu televizních stanic přišla v rámci své videopůjčovny společnost Topfun Media, která však po několika letech celou Topfun Videopůjčovnu letos zavřela.

Provozovatel služby Clubcard Kino, společnost Banaxi, která její chod zajišťuje pro obchodní řetězec Tesco, chystá další rozšíření svojí působnosti. Kromě filmů a seriálů se nabídka rozšíří o streamování televizních kanálů, tedy jejich distribuci prostřednictvím internetu. Vše nasvědčuje tomu, že programy bude možné sledovat v rámci nabídky Banaxi Go, která aktuálně vyjde měsíčně na 99 korun. V odpovídající záložce už se objevila loga stanic AXN a Sport 5. Tesco svou novou službu pojmenovalo jako Banaxi TV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Tesco zařadilo stovky titulů do svého balíčku Banaxi Go, cenu nezvýšilo

S nabídkou legálního streamingu televizních stanic přišla v rámci své videopůjčovny společnost Topfun Media, která však po několika letech celou Topfun Videopůjčovnu letos zavřela a dopadla tak stejně jako například portály Ivio nebo Klik TV. Na legálním streamovaní kanálů si postavily svůj obchodní model i některé české firmy – SledováníTV, Zapni.TV a další. Jako doplněk nabízí možnost sledovat televizní stanice on-line i někteří čeští operátoři, například UPC Česká republika (Horizon Go) nebo O2 Czech Republic (O2TV Go).

V době psaní této zprávy už byly náhledy kanálů k dispozici, jejich streaming ale ještě nebyl funkční
repro foto: Banaxi TV

V době psaní této zprávy už byly náhledy kanálů k dispozici, jejich streaming ale ještě nebyl funkční

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).