Hlavní navigace

Telka zařadila do zemského multiplexu 4 programového průvodce EPG

20. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telka bude třetím kanálem Novy v multiplexu 4 ve standardním rozlišení a celkem její čtvrtým programem v této digitální pozemní síti. Vysílání zahájí zábavný pořad Nova sobě.

Chystaná stanice Telka, která odstartuje už za dva dny, v pátek 22. února, začala vysílat v zemském multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting elektronického programového průvodce (EPG). Znamená to, že zájemci už se nyní mohou dozvědět, co tato televize nabídne. Data jsou dostupná od startu Telky, tedy 22. února 14 hodin, do půlnoci z 24. na 25. února, kdy má program ve vysílání přestávku. Telka už je čtvrtým programem Nova Group šířeným v multiplexu 4.

Tipy C

NEPŘEHLÉDNĚTE: Zábava, která nestárne… Nova ukázala, co všechno na Telce vytáhne z archivu

Z programového průvodce se diváci dozvědí nejen to, co bude televize vysílat, ale blíže se seznámí také s jednotlivými pořady. EPG obsahuje i anotace. Poměrně podrobně popisuje například úvodní pořad Nova sobě z roku 2005, kterým budou provázet Petr Rychlý a Reynolds Koranteng. Objeví se v něm mimo jiné i Radek John, Pavel Zuna, Lucie Borhyová, Dalibor a Adéla Gondíkovi a řada dalších. Diváci si tak budou moci zavzpomínat i na tváře televize, které už tu dávno nepůsobí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).