Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Milionový nadhazovač, Hercule Poirot nebo K-9 II

24. 1. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – sportovní drama Milionový nadhazovač – Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. (Million Dollar Arm, USA, 2014)

  • Prima Max, 20:15 – krimi komedie K-9 II: Můj přítel se studeným čumákem – Detektiv Dooley a jeho čtyřnohý parťák Jerry Lee stále bojují proti zločinu. Nyní se však tým K-9 rozrostl o krásnou detektivku Welles a jejího vysoce disciplinovaného dobrmana Zeuse. (K-911, USA, 1999)

  • ČT art, 21:05 – romantické drama Vicky Cristina Barcelona – „Milostné psaníčko z Barcelony“. Tak nějak vystihuje Woody Allen svůj počin. Sem odjíždějí na léto dvě mladé Američanky. Poněkud příkrá a zásadová Vicky, která má před svatbou, a její hédonická kamarádka Cristina. Potkávají spontánního malíře a jeho krásnou, ovšem nepříčetně žárlivou ex-manželku. Srážka tak temperamentních charakterů na malém prostoru nemůže skončit jinak než žhavým dobrodružstvím. (Španělsko, USA, 2008)

ČT1, 21:45 – detektivka Hercule Poirot: Smrt lorda Edgwara – Na slavného detektiva se obrátila se žádostí o pomoc půvabná herečka Jane Wilkinsonová. Její manžel lord Edgware ji pronásleduje žárlivostí kvůli profesionálním výkonům na jevišti – jakmile jí text předepisuje jen trochu důvěrnější situaci s hereckým partnerem, čeká ji doma mnohem nepříjemnější scéna. Ačkoli je soužití neudržitelné, její muž odmítá přistoupit na rozvod. Když se s ním ale sejde Hercule Poirot, vyslechne něco zcela jiného: lord s rozchodem souhlasí, dokonce o tom prý už manželku písemně informoval… (Poirot: Lord Edgware Dies, Velká Británie, 2000)

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:35 – krimi komedie Zloději z Harvardu – Elaine a John jsou sladký párek, který se již brzy chystá vstoupit do manželského života. Našetřili si na domeček svých snů, mají se moc rádi, prostě všechno šlape jako na drátkách. Zdá se, že rodinné štěstí už nemůže nic narušit. Ale omyl. Stačí jeden nevhodný telefonát. Svatební zvony zmlknou ve chvíli, kdy přichází Johnova sestra Patty s neuvěřitelnou novinou – její dcera se dostala na Harvardskou univerzitu. Kde je tedy zakopaný pes? V dávném slibu, jenž John složil, a to, že zaplatí své neteři studium, pokud ji někdy někam přijmou. A studovat na Harvardu znamená mít 30 000 dolarů, což je obnos, který snoubenci ušetřili na dům. (Stealing Harvard, USA, 2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).