Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Lore, Lara Croft: Tomb Raider nebo Muž bez stínu

23. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – dobrodružná fantasy Lara Croft: Tomb Raider – Angelina Jolie kráčí ve stopách svého otce, cestovatele a hledače pokladů. Chce najít obě části prastarého šému, který jí zajistí neomezenou moc nad časem a prostorem. Aby toho dosáhla, musí zvítězit nad nebezpečným společenstvím, které má stejný cíl. (Velká Británie, Německo, USA, Japonsko, 2001)

UX DAy - tip 2

  • ČT1, 21:05 – detektivka Hercule Poirot XII: Tragédie o třech jednáních – Stárnoucí herec Sir Charles Cartwright uspořádá pro své přátele a známé večírek, který však skončí smrtí jednoho z nich. Hercule Poirot, který byl rovněž mezi pozvanými, odmítá uvěřit ve vraždu, protože si vůbec neumí představit, jak by mohla být spáchána, a vše pokládá za nešťastnou náhodu. (Velká Británie, 2009)
Hercule Poirot - Tragédie o třech jednáních.
Autor: ČT

Hercule Poirot – Tragédie o třech jednáních.

  • ČT art, 21:10 – válečné drama Lore – Patnáctiletá dívka, pocházející z nacistické rodiny, musí poté, co její rodiče zmizeli, dostat čtyři mladší sourozence ze Schwarzwaldu přes celé Německo až k Hamburku. Během cesty zničenou zemí nachází oporu v mladém Thomasovi, který se k nim přidá a pomůže jim v nejtěžších chvílích. Když dívka zjistí, že je Žid, který přežil koncentrák, zpočátku se ho štítí. Postupně se však vštípených předsudků začíná zbavovat. (Německo, Austrálie, Velká Británie, 2012)

  • Nova Cinema, 22:00 – sci-fi thriller Muž bez stínu – V přísně tajné vojenské laboratoři se skupina brilantních mladých vědců dostane na samotný práh objevu neviditelnosti. Ctižádostivý šéf týmu Sebastian Caine (Kevin Bacon) se rozhodne podstoupit riziko a otestovat neviditelnost na vlastní kůži. Pokus ovšem neprobíhá podle optimistických předpokladů, navíc jeho důsledky jsou zřejmě nevratné. (Hollow Man, Německo, USA, 2000)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).