Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbalová Liga mistrů, Městečko Pleasantville a Pasťák

28. 8. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Cinemax, 20:00 – romantická komedie Další čtyři roky - David Holst byl několik let předním kandidátem na příštího švédského premiéra. Nicméně, díky nečekanému obratu ve volbách, musel další čtyři roky v ústraní vyčkávat na svou další příležitost. Absolutně na dně se David přesouvá z jednoho nudného a nesmyslného politického zasedání na druhé. Jeho život se však brzy změní. Ženatý politik se totiž znovu zamiluje, ovšem tentokrát a k vlastnímu překvapení, do muže. Švédská romantická komedie (2010)
  • MGM, 20:00 – komediální fantasy drama Pleasantville: Městečko zázraků - V této moderní pohádce dostane celý fiktivní svět příležitost zakusit veselé i nebezpečné stránky skutečného života – dva teenageři z konce 20. století náhodou přinesou barvu života do tajemného předměstí, které je uvězněno v černobílých 50. letech, a spustí zde revoluci. Americké komediální fantasy drama (1998)
  • CS Film, 20:00 – drama Pasťák - Příběh se odehrává během šedesátých let. Mladý učitel nastupuje na místo vychovatele v jednom pražském ústavu ochranné výchovy mládeže. Natáčení bylo v roce 1968 zastaveno a ke konečnému sestřihu natočeného materiálu došlo až počátkem roku 1989. Československé drama (1968)
  • Prima Cool, 20:15 – Anderlecht vs. AEL Limassol - Boj o postup vrcholí. Přímý přenos vybraného odvetného utkání 4. předkola fotbalové Ligy mistrů UEFA
  • ČT 2, 21:45 – dramatická komedie Děcka jsou v pohodě - Vtipný a energický portrét moderní rodiny – Nic a Jules (Annette Bening a Julianne Moore) jsou matky, které žijí v útulném bungalovu na okraji města se svými dospívajícími dětmi Joni a Laserem (Mia Wasikowska a Josh Hutcherson). Když se Joni chystá na vysokou školu, její mladší bratr ji požádá o velkou laskavost. Chce, aby mu Joni pomohla najít jejich biologického otce. Navzdory vlastním pochybám splní Joni bratrovo přání a naváže kontakt s „bio-tátou“ Paulem (Mark Ruffalo), pohodářským majitelem restaurace. Když do života této nevšední rodiny vstoupí Paul, začíná pro všechny nová kapitola, v níž jsou postupně definovány, přehodnoceny a pak znovu formulovány rodinné vztahy. Americká dramatická komedie (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).