Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Taxi, Souboj Titánů nebo Kniha života

28. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný Souboj Titánů – Perseus (Sam Worthington) – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hádem (Ralph Fiennes), pomstychtivým bohem podsvětí. Když už nemá co ztratit, rozhodne se pro nebezpečnou misi, jejímž cílem je zničit Háda dřív, než se jemu podaří zničit Dia (Liam Neeson) a rozpoutat peklo na zemi. (Clash of the Titans, USA, 2010)

  • Prima, 20:15 – seriál Prázdniny – Jsou prázdniny a bratranci Jano, Laco a Zdeno mají plán. Chtějí strávit s dětmi a bez žen čtrnáct dní na chalupě. To ještě netuší, kolik legrace je čeká… (Slovensko, 2017)

  • Prima Max, 20:15 – animovaná fantasy Kniha života – Mladík jménem Manolo, rozpolcený mezi očekáváním rodiny a touhou vlastního srdce, se vydává na velkolepé putování, aby se znovu setkal se svou skutečnou láskou a bránil svou rodnou vesnici. Kniha života je dobrodružství plné kouzel, hudby a legrace. (The Book of Life, USA, 2014)

BRAND24

  • Kino Barrandov, 20:20 – akční komedie Hroši v Africe – Bláznivý příběh dvou kamarádů, kteří se pokouší zbohatnout a téměř proti své vůli jsou zataženi do dobrodružství, kde mohou naplno využít své pádné pěsti a důvtip. Tentokrát se rozhodnou pro podnikání v oblasti cestovního ruchu a otevřou si cestovní kancelář pod tropickým africkým sluncem. Jako rození smolaři však nemají lehký život a na jejich výpravy šokovaní turisté jen tak nezapomenou. (Io sto con gli ippopotami, Itálie, 1979)

  • Jednotka, 20:25 – krimi komedie Taxi – Daniel žije v Marseille a zná ji lépe než kdo jiný. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě vyšší, než si umí policie představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu, nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze policistu, který má problémy nejen s gangem vykrádajícím banky, ale i se svým řidičákem. (Francie, 1998)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).