Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Seychely, Galapágy a Star Trek: Generace

5. 6. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 14:00 - French Open 2013 - Přímý přenos vybraného čtvrtfinálového utkání
  • Nova Cinema, 20:00 – romantické scifi Navždy mladý - Odvážný zkušební pilot Daniel McCormick sice miluje půvabnou Helen, ale nemá odvahu požádat ji o ruku. Když je po jednom z jeho nepovedených pokusů dívka sražena náklaďákem a půl roku se neprobírá z kómatu, obrátí se zoufalý Daniel na přítele, vědce Harryho Finlaye, pracujícího na tajném vládním experimentu s hibernací. Požádá ho, aby ho na rok zmrazil, protože se nemůže dívat, jak jeho milovaná pomalu umírá. Když uléhá do hibernátoru, píše rok 1939. Místo jednoho roku však stráví mimo tento svět více než padesát let a probudí se jen náhodou v roce 1992, když chlapci Nat a Felix, hrající si v polozapomenutém vojenském skladu, nevědomky otevřou mrazicí box, čímž zahájí proces probouzení. Americké romantické scifi (1992)
  • ČT 2, 20:00 – dokument Kamera na cestách: Seychely, ráj uprostřed Indického oceánu – Laguny, třpytící se v oslnivém slunci. Křišťálově čisté vody Indického oceánu. Nepřeberné množství ptáků a k tomu pláže pokryté bílým pískem. To vše neodmyslitelně patří k Seychelám. Francouzský dokument (2011)
  • Prima Zoom, 20:00 – dokument Galapágy - Souostroví Galapágy leží v Tichém oceánu, přibližně tisíc kilometrů od pobřeží Jižní Ameriky po obou stranách rovníku. Žije zde řada endemických druhů živočichů. Poznejte ty nejzajímavější z nich, stejně jako život v tomto odlehlém koutě světa. Britský dokument (2006)
  • Fanda, 20:20 – dobrodružné scifi Star Trek: Generace - Už posedmé se vrací legenda filmové Sci-Fi – Star Trek. Jejími hrdiny jsou opět kapitáni kosmické lodi Enterprise Jean-Luc Pickard a James T. Kirk, kteří se ve 24. století snaží překazit plány šíleného fyzika jménem Soran, který je odhodlán zničit civilizaci. Je to fascinující výlet vesmírným prostorem, v němž rychlostí světla proletíte dobrodružným příběhem nejslavnější a nejúspěšnější vesmírné ságy. Americké dobrodružné scifi (1994)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).