Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Sexmise, Tři králové nebo Muž se železnou maskou

26. 10. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Sexmise – slavná polská komedie o dvou mužích ve světě žen. Hlavní hrdinové, dobrovolníci Max a Albert, se po umělém zmrazení těla probouzejí o „něco“ déle, než jak to plánoval původní vědecký experiment. Jejich šok je dvojnásobný, neboť se ocitli v 21. století, v novém společenství, kde žijí pouze ženy…

  • Prima Max, 20:15 – historický Muž se železnou maskou – rok 1662 je v Paříži poznamenán velkou bídou a nespokojeností lidu. Zatímco obyvatelé nemají co jíst, mladý král Ludvík XIV. pořádá ve Versailles okázalé slavnosti. Slavní mušketýři sice zestárli, ale ani věk jim nezabrání, aby znovu pozvedli kordy a postavili se proti zhýralému králi.

  • Kino Barrandov, 20:20 – krimi Třicet případů majora Zemana (Kvadratura ženy) – Jan Zeman je po prožité ztrátě své ženy trochu stranou svojí práce a jeho nadřízení to respektují. Čekají však na okamžik, který by ho dostal zpět a udělal z něj člověka, jakým byl Zeman před smrtí své ženy. Jednoho dne je Zeman se svou dcerou Liduškou na návštěvě v lunaparku, tam ho navštěvuje Kalina a sděluje mu, že za Roztokami u Prahy našel správce jezu balík ve vodě, v něm je ženský trup bez hlavy a končetin.

BRAND24

  • Jednotka, 20:25 – akční Ronin – studená válka je možná u svého konce, ale nové pořádky dávají vzniknout skupinám nájemných profesionálů, kteří z toho či kterého důvodu opustili svoje místa v té nebo oné tajné službě. Skupinka těchto lidí, známých jako roninové (podle samurajů, kteří přišli o svého pána), se setkává ve Francii a má pro tajemného klienta odvést zdánlivě rutinní práci – krádež kufříku s pro ně neznámým obsahem.

  • Nova, 23:00 – akční Tři králové – v březnu 1991 skončila válka v Perském zálivu. Svérázný major zvláštních jednotek souhlasí, že bude spolupracovat na reportáži s úspěšnou reportérkou Adrianou Cruzovou. Mezitím seržant Barlow, zásobovač Vig a seržant Elgin objeví při odzbrojování zajatců u jednoho z nich mapu, vedoucí k úkrytu, kam Saddám Husajn ukryl uloupené kuvajtské zlato.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).