Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Rocky, Pod toskánským sluncem nebo Šerif a mimozemšťan

1. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT sport, 16:50 – klasické lyžování: MS 2017 Finsko – Přímý přenos kvalifikace mužů ve skoku na lyžích na velkém můstku ze světového šampionátu ve finském Lahti.
MS 2017 Finsko - skoky na lyžích.
Autor: archiv

MS 2017 Finsko – skoky na lyžích.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Pod toskánským sluncem – Čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a nepřijímá to s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou. (Under the Tuscan Sun, USA, Itálie, 2003)

  • Prima Max, 20:15 – dobrodružné drama Zkáza zámku Herm – Mladý farmářský chlapec Jacquou vyrůstal spokojeně se svou rodinou, dokud přičiněním zlého hraběte de Nansaca neskončil v sirotčinci. Po čase se dostal k místnímu knězi, s jehož pomocí přetavil svou osobní pomstu do vzbouření všech venkovanů utlačovaných hrabětem de Nansacem. (Jacquou le croquant, Francie, 2007)

BRAND24

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Šerif a mimozemšťan – Hall (Bud Spencer) pracuje jako šerif. Na jedné z obhlídek potká zvláštního chlapce, který tvrdí, že pochází z vesmíru. Šerif se snaží zjistit jeho jméno a vrátit ho rodičům. To se mu však nedaří, protože kluk stále prohlašuje, že pochází z cizí planety a že se jmenuje H7–25. Halla přesvědčí až svoji technikou a šerif mu začíná věřit. O chlapci se však také dozvídá armáda, která s ním má své plány. (Uno sceriffo extraterrestre – poco extra e molto terrestre, Itálie, 1979)

  • Prima Max, 23:25 – drama Rocky – Slavné boxerské drama outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Titulní hrdina, neúspěšný třicetiletý boxer Rocky Balboa, pracuje jako výběrčí dluhů pro místního lichváře, boxuje v pokoutních zápasech a neúspěšně se dvoří Adrian, plaché prodavačce v obchodě s drobným zvířectvem. V době, kdy ho bývalý trenér vyhodí z tělocvičny, protože se mu zdá, že promrhal svůj talent a je vyřízená existence, se ve Filadelfii chystá boj o titul mistra světa v těžké váze. Protože se však vyzyvatel zranil… (USA, 1976)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).