Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Princezna a námořník, Vražda v hotelu Excelsior nebo Osudová láska Jany Eyrové

16. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Princezna a námořník – Okouzlující bahrainská princezna se bez ohledu na svůj vznešený původ stejně jako ostatní ženy musí podřizovat zvyklostem muslimských zemí. Krátí si čas vytáčením náhodných telefonních čísel a rozprávěním s každým, kdo zvedne sluchátko. Jednoho dne se však náhoda promění v osud. Dívka se totiž dovolá sympatickému americkému námořníkovi. (The Princess and the Marine, USA, 2001)

  • Prima Max, 20:00 – minisérie Osudová láska Jany Eyrové – Sirotek, který strávil osm let v internátní škole, stal se učitelkou a coby osmnáctiletá dívka přijal místo vychovatelky mladého děvčete na panství v Thornfieldu. Tam ji čeká nebezpečné tajemství, ale i velká láska. (Jane Eyre, Velká Británie, 2006)

  • Jednotka, 20:25 – akční komedie Operácia Corned Beef – Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho skoro manželka, také špiónka, svým vlastním tělem právě hájí zájmy Francie. Ve hře je ale i supertajná zbraň… (L'opération Corned Beef, Operace Corned Beef, Francie, 1991)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:50 – hudební drama Rocker – Chris Cole se narodil pro rock. Ve dne opravuje kopírky a v noci vystupuje na pódium jako frontman revivalové kapely kopírující repertoár Steel Dragon. Jednoho dne mu nečekaný telefonát změní celý život – dostává nabídku nahradit vedoucího zpěváka skutečných Steel Dragon. Z rockového fanouška se přes noc stává metalový bůh. Spolu se svou manažerkou a přítelkyní Emily ochutnává ale i strasti tohoto života. (Rock Star, USA, 2001)

  • ČT 1, 22:05 – krimi komedie Vražda v hotelu Excelsior – Vše začíná jednoho večera v luxusním hotelu Excelsior, kde můžete potkat řadu lidí. Ti se však vzápětí stávají podezřelými z vraždy. Vyšetřování se ujímá inspektor Brůžek ze známé pražské „mordparty“, a když se případ ukáže komplikovanější, než se zdálo, přichází také jeho kolega Bouše a jejich nadřízený, vrchní rada Vacátko (Československo, 1971).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).