Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Po přečtení spalte, Půlnoční míle a Řeč peněz

29. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 19:00 – FK Mladá Boleslav – FK Baumit Jablonec – Přímý přenos semifinálového utkání Poháru FAČR

  • Kino Barrandov, 19:00 – romantické drama Půlnoční míle – Nečekaná smrt dcery je tragickou událostí, ze které se dlouho a bolestně vzpamatovávají rodiče i bývalý nastávající Joe. S každým koncem však přichází i nový začátek. Americké romantické drama (2002)

BRAND24

  • CS Film, 20:00 – drama Hořká láska – Vesnické drama ze současnosti: starší syn sedláka Marunáče umírá na následky pracovního úrazu. Jeho žena a mladší bratr se do sebe zamilují a snaží se vymanit z područí despotického otce… Za zmínku stojí i nezvyklé obsazení Josefa Beka do role úrazem postiženého žárlivce. České drama (1958)
  • Nova Cinema, 22:20 – krimifilm Řeč peněz – Malý podvodník se připletl k vraždě několika policistů a potřebuje očistit své jméno. Novinář James Russell mu má pomoci dopadnout skutečné vrahy. Americký krimifilm (1997)

  • Prima Cool, 22:40 – krimikomedie Po přečtení spalte – Paměti bývalého agenta CIA se dostanou do rukou svérázných zaměstnanců posilovny. A ti nemají lepší nápad než se je pokusit někomu prodat. Americko-britská krimikomedie (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).