Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Má mě rád, nemá mě rád, Frank Zappa nebo ČEZ Jizerská 50

22. 2. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Má mě rád, nemá mě rád – Když se dva druháci, Bryce a Juli, potkali poprvé, Juli hned věděla, že je to láska. Bryce si tím ale nebyl vůbec jistý. Ve dnech a letech, které následovaly, dělal Bryce (Callan McAuliffe) co mohl, aby si svou „přítelkyni“ udržel od těla – a chytrá, nezávislá Juli (Madeline Carroll) mu stále dávala výhodu pochybností… Snímek režiséra Roba Reinera o dospívání sleduje dvojici od základní školy po střední, během vítězství i katastrofy, rodinného dramatu i první lásky a nechává je objevovat, kým vlastně jsou a kým jsou jeden pro druhého. (Flipped, USA, 2010)

  • Prima Max, 20:15 – válečné drama Pokání – Příliš bujná fantazie dvanáctileté Briony odstartuje tragický příběh, který nenapravitelně změní osudy tří lidí. Vinou vlastní nezralosti a série nedorozumění nařkne mladého zahradníka ze znásilnění nezletilé sestřenice. Pokud se vám líbilo filmové zpracování Pýchy a předsudku, stejně intenzivně prožijete i Pokání. Pod oba snímky se totiž podepsal prakticky stejný tým. Jen poklidnou atmosféru gregoriánské Anglie vystřídala pochmurnější éra téže země na prahu a uprostřed druhé světové války. (Atonement, Velká Británie, Francie, 2007)

  • ČT art, 21:40 – hudba Franka Zappy – Vyprodané pražské Rudolfinum tleskalo koncertu s názvem Orchestra En Regalia s hudbou amerického kytaristy, zpěváka a skladatele Franka Zappy. Hraje Český národní symfonický orchestr, diriguje Sarah Hicks. 

UX DAy - tip 2

  • ČT sport, 22:00 – ČEZ Jizerská 50 – Nejdůležitější momenty a události největšího domácího dálkového běhu na lyžích. Video: celý letošní závod.

  • Prima Max, 22:55 – sci-fi Temný anděl – Lidé jsou zabíjeni neznámou zbraní. Nakonec se ukáže, že jde o způsob získávání látky z mozků lidských obětí, která na mimozemský druh působí jako droga. To přitáhne pozornost detektiva Jacka Cainea (Doplh Lundgren) z protinarkotického oddělení. (Dark Angel, USA, 1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).