Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: fotbal, Tenkrát na Západě nebo Jak na věc

2. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Koktejl – Mladý, ambiciózní Brian vždycky snil o kariéře, která by mu přinesla moc, vzrušení a rychlý zisk. Jenže nabídky na tato, v jeho očích, lukrativní místa se zrovna moc nehrnou, a tak když finanční situace není už nejrůžovější, vezme místo barmana. A brzy pochopí, že to nebyla úplně špatná volba. (Cocktail, USA, 1988)

  • ČT sport, 20:05 – fotbal: FC Viktoria Plzeň – FC Steaua București – Přímý přenos odvetného utkání 3. předkola Ligy mistrů UEFA.

  • Jednotka, 20:25 – klasický western Tenkrát na Západě – Opuštěná železniční stanice, na které tři muži čekají na příjezd vlaku, je legendárním prologem nejspíše nejslavnějšího westernu v historii. Ty tři poslal bezcitný modrooký pistolník Frank, aby se postarali o muže, který si říká Harmonika a chce si s Frankem vyřídit nějaké staré účty. (Once Upon a Time in the West, Itálie, USA, 1968)

BRAND24

  • ČT art, 21:35 – romantické drama Ten, kdo stojí v koutě – Patnáctiletý Charlie je velmi přemýšlivý, zakřiknutý a citlivý mladík, který to na střední škole, kde ho ostatní mají za podivína, nemá vůbec jednoduché. Americký film o prvním milostném opojení. (The Perks of Being a Wallflower (Charlieho malá tajemství), USA, 2012)

  • ČT2, 21:55 – romantické drama Jak na věc – Osmatřicetiletý Will je typický londýnský playboy. Je bohatý, svobodný, bezdětný a bezstarostný. Ale jen do chvíle, než mu jedna z bezpočtu přítelkyň, které až dosud střídal ve svižném tempu, dá kopačky. A víte proč? Kvůli svému dítěti. Právě tato nová a zcela nepochopitelná zkušenost přivede Willa do nedotčeného loviště, a tím je Sdružení osamělých rodičů, kde jsou téměř výhradně svobodné či rozvedené ženy. (About a Boy, Velká Británie, USA, 2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).