Hlavní navigace

Názory k článku Televizní tipy na středu: dvojitá dávka Ligy mistrů, Dobytí Měsíce a Nejkrásnější listopad

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 8. 2012 11:06

    nic nic

    Tak dneska má zajímavější duel LM ČT4. Uvidíme, jak dopadne sledovanost, jestli zvítězí atraktivita zápasu, nebo síla značky. Každopádně už víme, že roli ve sledovanosti nehraje HD.

  • 29. 8. 2012 15:33

    Jirka

    Podle programových plánů by dnes od půl desáté večer měla slovenská stanice Dvojka vysílat přímý přenos zahajovacího ceremoniálu Paralympijských her v Londýně, což je příjemné překvapení, protože ČT4 Sport slavnostní zahájení paralympiády zcela ignoruje kvůli Lize mistrů, zatímco na slovenské Dvojce dávají přednost právě zahájení paralympiády a zápas Fenerbahce Istanbul - Spartak Moskva budou vysílat až po skončení zahájení paralympiády ze záznamu. Takže já se rozhodně na to zahájení podívám, slavnostní zahájení paralympiády jsem ještě nikdy neviděl, tak jsem na to zvědavý.

  • 29. 8. 2012 19:12

    bez přezdívky

    A tak to má být,to je právě o výběru. Jak by řekl Werich /přeneseně/ ,ten vysílá to a ten zas tohle. K čemu by bylo,aby všichni vysílali to stejné ??

  • 30. 8. 2012 3:22

    David Tomek (neregistrovaný)

    Ahojík. Nezlobte se prosím na mě, já jsem takovej magor... Moc rád bych Vám všem poděkoval za dnešek. Tento web jsem si moc oblíbil a hlavně spoustu diskutujících. Moc mě těší, když tu hezky klábosíte a dovedou k sobě najít i cestu lidé co se ve skutečnosti neznají a maj k sobě dik netu blízko. Dnes jsem všecko nestačil přelouskat, ale vypadá to tu (podle přečtených komentářů) hódně přátelsky. Chci se omluvit za následující komentář, ale trošku mě už asi znáte a víte, že jsem hodně osobní... Dneska jdu domu a ve vedlejší ulici slyším: Dejve si to ty? Běžím tam a vidím osobků, které bych se nejradši rozdal. Člověk co je vzdělanej a už mu nezbývá nic jiného, než vyprávět své úspěchy z minulosti, protože přišel o svůj domov. Nejhorší je, že se tu tenhle človíček občas objeví a vždy přinese značkové oblečení, co mu dala jeho dcera a štrůdl, co mu upekla jeho známá. Dnes mi řekl: Davčo, mám tu plnej baťoh chlastu, do rána máme co dělat... Mě v tu chvíli ani nenapadlo s ním nic podnikat - vzal jsem na ramena jeho baťoh a na rovinu (slzy v očích doteď). Když jsem zdolal asi 500m Erbenovy ulice a Michal nikde, tak jsem se vrátil a prosil jsem ho, co chce... Odpověď: Nechte mě všichni umřít... Přátelé, já z toho mám šílenou depku a dlouho jsem ho přemlouval ať jde se mnou. Chci jen říct, když se tu dokážem urážet podle v kusu (např. talkshow) tak co jsme to vlastně za nafoukance? co říkáte... Tohle je ta realita. Promiňte, jsem to nepatří, ale mám Vás tu spoustu rád a věřím, že máte srdíčko. Díkec.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).