Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Bláznivá svoboda, Dva nosáči a video nebo Grandhotel Budapešť

29. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Bláznivá svoboda – Tommy byl po třech letech propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za podvody. Nyní je připraven udělat za svou minulostí tlustou čáru a živit se poctivou prací, a to za pomoci své přehnaně starostlivé sestry i sympatické kurátorky. Brzy ovšem zjišťuje, že začít nový život není vůbec jednoduché…

  • Prima Max, 20:15 – komedie Grandhotel Budapešť – vychytralému hoteliéru Gustavovi odkáže jeho věrná zákaznice velmi cenný obraz. Tím se ale Gustave stává trnem v oku naštvaných příbuzných, terčem nájemného vraha a hračkou v rukách místní policie. Ještěže je tu mladý pikolík Zero, který mu pomůže z každé šlamastiky.

UX DAy - tip 2

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Dva nosáči a video – Mike a Tommy jsou dva nerozluční přátelé. Tommy léta píše svůj první román, a aby měl na živobytí, pracuje v myčce u benzínové pumpy. Mike sedí doma a vynalézá. Jednoho dne vymyslí přístroj, s jehož pomocí může vstoupit do děje jakékoliv právě přehrávané videokazety. Funguje to znamenitě a oba spolu navštíví film Indiana Jones.

  • Prima Zoom, 22:20 – první díl dokumentu Zrození newyorské mafie – Charles Luciano se jako devítiletý chlapec dostává na začátku 20. století s rodiči ze Sicílie do New Yorku. V patnácti letech opouští školu a seznamuje se s mladými kriminálníky Meyerem Lanskym, Bugsym Sieglem, Vito Genovesem a Frankem Costellem. Stávají se společníky a postupně vybudují největší zločinecké impérium své doby…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).