Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Ajax Amsterdam – Manchester United, Vévodkyně nebo Chytrák a dva společníci

24. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Z lásky nebo pro peníze – Hlavní postavou příběhu je Doug Ireland, mazaný, přesto mile kouzelný správce noblesního manhattanského hotelu Bradbury. Hosté hotelu se na něj mohou obrátit s jakýmkoli problém a mohou si být jisti, že vždy vše zařídí, sežene a vyřeší k jejich spokojenosti. Věčně však Doug ochotným a schopným správcem zůstat nemíní. (For Love or Money, USA, 1993)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Ajax Amsterdam – Manchester United – Přímý přenos finálového utkání Evropské ligy UEFA ze Stockholmu.

  • Prima Max, 20:15 – životopisný film Vévodkyně – Podle velmi úspěšné biografické knihy historičky Amandy Foreman natočil režisér Saul Dibb film o jedné z nejkontroverznějších postav Anglie v 18. století, vévodkyni Georgianě z Devonshiru, která byla na svou dobu velmi pokrokovou ženou, která se angažovala i v politice. (The Duchess, Velká Británie, Itálie, Francie, 2008)

UX DAy - tip 2

  • Kino Barrandov, 20:20 – westernová komedie Chytrák a dva společníci – Joe (Terence Hill) je pistolník, podvodník a tak trochu i kouzelník, zkrátka od všeho něco. Je známý svými geniálními plány, jak kohokoliv napálit. Teď zrovna mu jde o 300 000 dolarů, které by moc rád získal pro sebe a své dva společníky. V hlavě už se mu rodí nápad, jak se peněz zmocnit. (Un Genio, due compari, un pollo, Itálie, Francie, Západní Německo, 1975)

  • Nova Cinema, 21:50 – komedie Austin Powers: Špion, který mě vojel – Austin Powers je na první pohled londýnský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince. (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, USA, 1999)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).