Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Vítězslav Veselý hází o zlato na LOH, Sunshine a Star Wars VI

11. 8. 2012
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

ČT 4, ČT 4 HD; 20:20 – přenos finále atletiky na LOH 2012 - V sobotním finále v hodu oštěpem se pokusí Vítězslav Veselý, který je v životní formě, navázat na úspěch Barbory Špotákové a získat pro Českou republiku další cenný kov. Jeho trenér a bývalý olympijský šampion Jan Železný věří, že má na to, aby získal zlatou medaili.

TV Nova, Nova HD; 20:20 – dobrodružné scifi Star Wars: Epizoda VI – Návrat Jediho - Luke Skywalker se vrátil na svou rodnou planetu Tatooine ve snaze zachránit svého přítele Hana Sola z pazourů zlého gangstera Jabba Hutta. Málo však Luke ví o tom, že GALAKTICKÉ IMPÉRIUM začalo tajně stavět novou obrněnou bojovou vesmírnou stanici, která je ještě silnější než ta první – obávaná Hvězda Smrti. Po dokončení by tato zbraň přinesla jistou zkázu malé skupině rebelů, bojujících za znovuobnovení svobody v Galaxii. Americké dobrodružné scifi (1983)

Film+, 20:50 – komediální drama Děkujeme, že kouříte - Nick Naylor je úspěšný zaměstnanec velké tabákové společnosti a má v popisu práce velebit před veřejností a médii krásy kuřáctví. Díky své pohotovosti, cynickému vtipu a zkušenosti je schopen – jako každý správný ďáblův advokát – každou námitku svých odpůrců interpretovat ve prospěch zaměstnavatele. S dvojicí svých nejlepších přátel, pracujících pro společnost vyrábějící alkohol a pro jistou zbrojní korporaci, tvoří Nick trio známé jako Obchodníci se smrtí. Kovboj s cigaretou je na tom však momentálně špatně a souvislosti mezi omamnou bílou tyčinkou a bolestivou smrtí jsou stále zřetelněji na pořadu dne – a Nick by navíc chtěl být vzorem pro svého milovaného dvanáctiletého syna Joeyho. Americké komediální drama (2005)

BRAND24

TV Joj, 22:50 – dobrodružný scifi thriller Sunshine - Děj britského sci-fi thrilleru, který natočil uznávaný režisér Danny Boyle, se odehrává v roce 2057 na palubě kosmické lodi Icarus 2, jejíž osmičlenná posádka má za úkol svrhnout na vyhasínající Slunce obří nukleární nálož a tím je znovu probudit k činnosti. Pokud se to nepodaří, rodná planeta sužovaná solární zimou vyhyne. Po šestnácti měsících strastiplné cesty dojde k poškození lodi, ztrátě spojení se Zemí a k nečekanému kontaktu s vrakem lodi Icarus 1, která byla před sedmi lety vyslána na stejnou misi, ale beze stopy zmizela. Posádka chce zjistit, co se vlastně stalo, ale poté, co se oba vesmírné koráby spojí, na palubu vnikne zmutovaný kapitán Pinbacker a snaží se záchrannou misi za každou cenu překazit. Britsko-americké dobrodružné scifi (2007)

Nova Cinema, 23:40 – krimi drama a thriller Než ďábel zjistí, že seš mrtvej - Bratři Andy (Philip Seymour Hoffman) a Hank (Ethan Hawke) mají problém – tíživý nedostatek financí. Jeden si užíval, ale za cenu daňových úniků, na které mu právě přišel auditor. Druhý nemá práci a tím pádem ani peníze na výživné pro své dítě a svojí bývalou ženu. Aby se z toho dostali ven, napadl Andyho tak trochu zvrácený nápad, jehož realizací je pověřen Hank. Rozhodnou se vyloupit klenotnictví svých rodičů. Věci se ovšem vymknou kontrole a místo lupu se oba dostanou do ještě šílenějších situací, než si kdy dokázali představit. Při loupeži totiž byla zavražděna jejich matka a otec se sám pouští do pátrání po vrazích. Americko-britské krimi drama a thriller (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).