Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Smrt na nilu, Revival a Seriózní muž

29. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – detektivka Smrt na Nilu – Štěstí přenechává jiným, on zapojuje ty malé šedé mozkové buňky… Geniální belgický detektiv Hercule Poirot řeší svůj další velký případ. Film oceněný Oscarem, natočený podle stejnojmenného románu Agathy Christie. Britská detektivka (1978)

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Den před krizí – Píše se rok 2008 a situace na Wall Street se začíná vymykat kontrole bankéřů. Když nezkušený finanční analytik Peter Sullivan odhalí informace, které mohou poslat jeho firmu ke dnu, vyvolá tím řetězec rozhodnutí a katapultuje životy všech zainteresovaných na pokraj katastrofy. Americké drama (2011)

  • Prima, 20:15 – hudební romantická komedie Mamma Mia! – Donna vdává dceru. Jenže kdo dívku odvede k oltáři, když ani matka netuší, který ze tří adeptů je otcem? Do obřadu zbývá čtyřiadvacet hodin, během nichž musí nevěsta rozlousknout, zda tu čest bude mít rozevlátý obchodník Sam, upjatý bankéř Harry, nebo svérázný dobrodruh Bill. Americko-britská hudební romantická komedie (2008)

BRAND24

  • ČT 1, 21:00 – komedie Revival – O čtyřech stárnoucích kamarádech, kteří se rozhodnou dát znovu dohromady svoji rockovou kapelu. Netuší, že se tím pouští na cestu plnou průšvihů a nečekaných překvapení. Oceněno Diváckou cenou na festivalu v Karlových Varech. Česká komedie (2013)

  • ČT art, 22:05 – drama Seriózní muž – Život měl jiný, než jaký vždy chtěl. Americko-britské drama (2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).