Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Rosemary má dětátko, Touha, opatrnost nebo Nenapravitelný

3. 12. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 20:20 – fantasy Harry Potter a relikvie smrti část 1 – Harry, Ron a Hermiona se vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti – viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe a navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. Při pátrání po viteálech ale objeví starý a téměř zapomenutý příběh – legendu o relikviích smrti. A pokud je legenda pravdivá, existuje nebezpečí, že by mohl Voldemort získat neomezenou moc a sílu, po které touží…

  • Kino Barrandov, 20:20 – thriller Obchodníci se smrtí – mladý otec rodiny Peter je zaměstnán ve firmě, která vyrábí zbraně. Protože se stal svědkem jejich nelegálního prodeje do Mexika, rozhodl se koncern opustit a odhalit pravdu na veřejnosti. Tím riskuje nejen svůj život, ale i život celé rodiny.

  • ČT2, 21:40 – horror Rosemary má dětátko - novomanželé se nastěhují do starého newyorského činžáku, i když je přítel varuje před temnou historií domu. Působili zde okultisté a došlo tu k několika tragickým úmrtím. Woodhouseovi se seznámí se starými sousedy Castevetovými, kteří u nich začnou být častými hosty. Když Rosemary otěhotní, doporučují jí Castevetovi svého známého gynekologa. Od té doby však Rosemary začne trpět nevysvětlitelnými bolestmi a strachem. Od Castevetových jsou slyšet zvuky jako při duchařských seancích, někteří lidé včetně ostražitého Hutche záhadně onemocní nebo přímo umírají. Jsou to jen náhody, představy psychicky labilní rodičky, anebo se proti Rosemary chystá nefalšované satanské spiknutí…

BRAND24

  • ČT1, 21:40 – komedie Nenapravitelný - neodolatelný podvodník Jean-Paul Belmondo neztrácí ani minutu a ihned po propuštění z vězení si telefonicky zajistí vše potřebné k zahájení nové série podvodů. Potřebuje peníze na věno dcery Katrin, a proto prodá dům své milenky Heleny. A hned nato „rozjede“ další fingovaný prodej, tentokrát prodává jachtu. Když si budoucí majitel vyjede na moře jachtu vyzkoušet, Viktor nemarní čas a svede mu ženu. Přistižen prchá, oděn pouze prostěradlem, a jako vznešený tribun vchází domů. Ale tam má za chvíli přijít kurátor…

  • ČT art, 22:50 – drama Touha, opatrnost – desítkami cen ověnčený film věhlasného tchajwanského režiséra Anga Leeho se odehrává v době druhé světové války v Japonci okupované Číně. Nesmělá chudá studentka Wang Ťia-č' se seznámí se skupinou divadelních herců a při hraní v protiokupačně angažovaných hrách odhalí svůj herecký talent. Pod vedením vlastenecky zapáleného Kchuanga Jü-mina se skupina rozhodne přejít od motivování mas divadlem k odbojové činnosti, v níž jako zbraň využije herectví.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).