Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Řeka čaruje, Noc na Karlštejně nebo Náhlý úder

14. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 1, 14:25 – komedie Řeka čaruje - příběh o hledání mládí a nového smyslu života. Film natočil režisér Václav Krška v roce 1945 podle lyrické rozhlasové hry Josefa Tomana.

  • ČT 2, 20:00 – hudební Noc na Karlštejně – v rámci výročí 700 let od vlády Karla IV. uvádí Česká televize mimo jiné populární filmovou adaptaci divadelní hry Jaroslava Vrchlického.

  • Prima Cool, 20:00 – komedie Božský Evan – Čerstvého kongresmana Evana se rozhodne Bůh otestovat. Po vzoru starozákonního konstruktéra Noema má i on postavit archu, shromáždit na ní zástupce živočišných druhů a namířit si to k nějakému vysokému kopci.

BRAND24

  • Fanda, 20:20 – thriller Náhlý úder – Harryho Callahana poslali pro jeho drsné vyšetřovací metody na dovolenou do přímořského městečka. Odehrála se tu série vražd a on začíná tušit, že za ní stojí dívka, do které se zamiloval. Ale zatím nechápe proč…

  • Nova, 22:35 – akční Únos vlaku 1 2 3 – rutinní pracovní den dispečera newyorského metra Waltera nečekaně naruší únos jednoho z vlaků. Zločinec Ryder hrozí popravováním cestujících vlaku, pokud do hodiny nedojde k zaplacení vysokého výkupného.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).