Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Old Shatterhand, Beowulf, Předčítač a Apocalypto

18. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Barrandov, 20:05 – film Old Shatterhand – Adoptivní syn Vinnetoua padl do rukou Dioxonovy bandy a statečný Old Shatterhand ho zachránil. Dobrodružný film v koprodukci Německo-Francie-Itálie-Jugoslávie (1964).
  • Nova, 20:20 – mysteriózní film Beowulf – Odvážný válečník Beowulf se vydává na pomoc králi Hrotgarovi. Musí porazit a zničit obávanou příšeru jménem Grendel, která neustále terorizuje skandinávský venkov. Když se mu ve velkolepé bitvě podaří úkol splnit, stojí před ním další hrozba. Grendelova matka z touhy po pomstě začala zabíjet nevinné vesničany. Americký film (2007).
  • ČT 4, 20:30 – basketbalový přenos Česko – Itálie – Přímý přenos kvalifikačního utkání o postup na ME 2013 mužů.
  • Film+, 20:55 – drama Předčítač – Když se studentu Michaelovi v poválečném Berlíně udělá špatně, pomůže mu třicátnice Hanna. Mladík ji poté vyhledá a vzplane mezi nimi krátký vášnivý vztah. Znovu se setkají za osm let – při procesu s válečnými zločinci… V hlavních rolích Kate Winslet a Ralph Fiennes. Německo-britské válečné drama (2008).
  • Markíza, 22:50 – dobrodružný film Apocalypto – Velkolepý projekt Mela Gibsona vypráví o starobylé říši Mayů a jejím zániku. Původ této kultury, její moudrý život a náhlá destrukce, je dosud opředena mnohými tajemstvími. Jde o vůbec první filmové zpracování této neobjasněné záhady. Americký historický film (2006).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).