Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Kristian, V tajné službě Jejího Veličenstva nebo Modrý kód

25. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 14:05 – rodinný film Dobrodružství Hucka Finna – Hlavní postavou v pořadí osmé filmové adaptace nadčasového románu Marka Twaina je napůl negramotný chlapec Huckleberry Finn, který jde z jedné nepříjemnosti do druhé, navzdory všem marným snahám vdovy Douglasové, která se ho snaží po smrti jeho matky vychovat. Huckův otec, notorický alkoholik a hrubián, se rozhodne syna unést a zabít ho, aby získal peníze po chlapcově matce. Jeho plán se však nezdaří, protože Huck předstírá smrt, podaří se mu uniknout a po řece Mississippi se vydá zpět ve společnosti uprchlého otroka Jima. (The Adventures of Huck Finn, USA, 1993)

  • ČT1, 14:40 – romantická komedie Kristian v režii Martina Friče vznikla podle stejnojmenné francouzské divadelní hry. Hlavním hrdinou je úředník cestovní kanceláře Alois Novák (Oldřich Nový), který se jednou za měsíc vydává do „velkého světa“ baru Orient. Zde se také seznámí s mladou a bohatou Zuzanou Rendlovou (Adina Mandlová). Ta prohlédne jeho dvojí život a vrátí ho do reality. (Československo, 1939)

  • ČT2, 20:00 – bondovka V tajné službě Jejího Veličenstva – Ernst Blofeld připravuje ve svém ústavu vysoko v Alpách ďábelský plán, který může být osudný pro celý svět. Podařilo se mu totiž vyvinout smrtelně nebezpečný virus a chce jej rozšířit po celé Zemi prostřednictvím mladých dívek, které již pro tento úkol shromáždil v nepřístupné laboratoři. (On Her Majesty’s Secret Service, Velká Británie, 1969)

UX DAy - tip 2

  • Prima, 20:15 – seriál Modrý kód (1/?) – Seriál Modrý kód čerpá z prostředí urgentního příjmu ve fiktivní podhorské nemocnici Modrava. Jeho děj inspirovaly skutečné příběhy pacientů, lékařů a dalších pracovníků nemocničního příjmu nebo záchranné služby. (Česko, 2017)

  • ČT1, 20:00 – Ceny Thálie 2016 – Přímý přenos z udílení cen Herecké asociace za mimořádné jevištní výkony. Večerem v pražském Národním divadle provázejí Taťjana Medvecká a Jan Cina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).