Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Poklad na stříbrném jezeře, Frankie a Johnny nebo Dějiny násilí

3. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Prima, 20:15 – western Poklad na Stříbrném jezeře - u Stříbrného jezera je prý ukryt poklad, který je střežen duchy starých indiánů z kmene Tonkawů. Bandité v čele s Cornelem se rozhodli zkusit své štěstí, pro získání plánku cesty jsou schopni i vraždit.

  • Barrandov Plus, 20:20 – Operace Delta Force 2 -zaoceánskou loď s třemi tisíci pasažéry na palubě přepadnou teroristé. Netuší, že kapitánem lodě je otec velitele speciálního protiteroristického oddílu Delta Force…

  • ČT2, 21:55 – romantická komedie Frankie a Johnny – láska dovede zamotat hlavu v každém věku. Pětačtyřicetiletý kuchař Johnny se nedávno vrátil z vězení, kam se dostal za padělání peněz. Získává zaměstnání kuchaře u Nicka, majitele malé řecké restaurace v New Yorku. Když potká první den při práci servírku Frankie, není si zcela jist, jestli je to ta pravá životní partnerka. O pár dní později se už pokouší o tom přesvědčit také ji. Oba žili delší čas sami, a protože na sebe jaksi „zbyli“, vypadají jejich námluvy trochu komicky…

Tipy C

  • Prima Max, 22:05 – válečný Ponorka U-571 – skupina amerických námořníků je pověřena důležitou misí: zmocnit se kódového stroje Enigma, přepravovaného na palubě ponorky U-571.

  • Nova Cinema, 22:40 – akční Dějiny násilí - Top poklidně žije se svou manželkou a dvěma dětmi na malém městě, když se ze dne na den stane mediální celebritou. Během loupežného přepadení svého bistra zabije v sebeobraně dva nebezpečné kriminálníky a zachrání tak několik životů. Jenže pak se ve městě objeví tajemný a nebezpečný muž Carl Fogarty a vše je rázem jinak…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).