Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Konec starých časů, Shrek nebo Jekyl a Hyde

1. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 14:00 – animovaný Shrek – zelený, ošklivý, ale neuvěřitelně milý a dobrosrdečný zlobr Shrek se vydává zachránit krásnou princeznu Fionu ze spárů obřího draka. S pomocí mazaného, ale upovídaného oslíka se mu to podaří, ale opravdové potíže tím jen začínají…

  • ČT1, 14:25 – komedie Konec starých časů – film Jiřího Menzela podle stejnojmenného románu Vladislava Vančury je úsměvným vyprávěním, které nás přenese do doby prvních let samostatné republiky. Novými majiteli šlechtických sídel se tehdy stávali zbohatlíci, kteří sice měli peníze, neměli však noblesu starých zámeckých pánů. Jednoho dne se u poválečného regenta Stoklasy na zámku Kratochvíle objeví domnělý ruský kníže Alexej Megalrogov. Galantním chováním okouzlí celou společnost a do přízemní reality přinese romantiku starých časů, která však má své dny už sečtené…

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Secretariat – úžasný příběh plný naděje, lásky a odvahy o vynikajícím dostihovém koni jménem Secretariat a jeho nové majitelce Penny. Neobvyklá majitelka je ženou v domácnosti a matkou čtyř dětí. Je to však rozená hráčka, a tak se rozhodne bojovat proti nepřízni osudu a vsadí všechno na jednu kartu…

BRAND24

  • Barrandov Plus, 20:20 – akční Sindibád a bájné Fúrie – při hledání pokladu vypustí Sindibád na svět Fúrie. Tři krásné, ale krvelačné bytosti, které můžou zničit život na celé Zemi….

  • Prima Max, 22:25 – horor Doktor Jekyll a pan Hyde – doktor Jekyll, vynikající vědec uznávaný celou vědeckou komunitou, vyvine prostředek, který způsobí převrat v lidské přirozenosti. Vyzkouší ho sám na sobě a pomocí této látky prodělá děsivou proměnu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).