Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Hity Hany Hegerové, Honba za diamantem a Černý déšť

24. 10. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller Za každou cenu – V konkurenčním prostředí moderního zemědělství touží ambiciózní Henry Whipple (Dennis Quaid), aby mu jeho vzpurný syn Dean (Zac Efron) pomáhal rozšiřovat rodinnou farmu. Dean má ale úplně jiné plány. Sní o kariéře profesionálního automobilového závodníka. Když se rodinný podnik stane objektem vyšetřování, otec i syn se ocitají v nečekané krizi, která ohrožuje živobytí celé rodiny. (At Any Price, USA, 2012)

  • Prima Max, 20:15 – dobrodružný film Honba za diamantem – Když je její sestra unesena lupiči hledajícími neocenitelný klenot v kolumbijské džungli, brzy se dostane do nebezpečí i vlastní život spisovatelky románů (Kathleen Turner). Rozhodne se proto sama, na vlastní pěst, zachránit svoji sestru a setkává se s příjemným dobrodruhem (Michael Douglas), který ji přesvědčí, aby spolu s ním bandity napálila. (Romancing the Stone, USA, Mexiko, 1984)

  • Jednotka, 20:25 – drama Eva Nová – Kdysi známá herečka Eva (Emília Vášáryová), která se vrací z protialkoholního léčení, by udělala cokoliv, aby znovu získala přízeň člověka, kterého v životě ranila nejvíce – svého syna. Před lety ho totiž odložila u sestry… (Slovensko, Česko, 2015)

BRAND24

  • ČT art, 21:35 – Písničky, šansony, vzpomínky – Hity Hany Hegerové, která v těchto dnech slaví 85. narozeniny: Zhasněte lampiony, Zlá neděle, Petr a Lucie, Milord a její slavné vystoupení v pařížské Olympii v roce 1967. Následuje koncert Hana Hegerová '92. 

  • ČT2, 22:00 – thriller Černý déšť – Osaka, Japonsko. Polda ztrácející nervy. Chystané spiknutí a zabiják na útěku. Nick Conklin (Michael Douglas) a Charlie Vincent (Andy Garcia) jsou cizinci v neznámé zemi. Poldové z New York City v Japonsku pronásledují Sata (Yasuka Matsuda) – uprchlého vraha a člena Yakuzy (japonské mafie). (Black Rain, USA, 1989)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).