Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Sedm statečných, MasterChef a Superpohár UEFA

31. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Barrandov, 20:00 – western Sedm statečných – Jeden z nejslavnějších amerických westernů o skupině pistolníků, ktreří brání malou vesnici před nájezdy banditů.Vesnice Ixcatlan trpí nájezdy banditů vedených nelítostným Calverou, který vesničany každý rok připraví o většinu sklizně a zásob. Proto se vesničané rozhodnou nakoupit v nejbližším městečku zbraně a bránit se. Americký western (1960).
  • ČT 2, 20:00 – dokument Zázračná planeta: Jižní Pacifik (1/6) – Cyklus BBC. Oceán ostrovů. Ještě 230 let po velkolepé výpravě kapitána Cooka zůstává tento obrovský oceán téměř neprozkoumaný. Je to zapomenutý svět, jehož izolace vedla ke vzniku mnoha bizarních a překvapivých životních forem. Britský dokument.
  • Nova, 20:20 – kuchařská show MasterChef – Casting. Fenomenální kuchařská show poprvé na TV Nova! Vášeň pro jídlo, odvaha, talent a odhodlání změnit svůj život – to jsou základní vlastnosti těch nejlepších českých a slovenských amatérských kuchařů, kteří budou týdny pod dozorem odborníků z oboru gastronomie bojovat o titul MasterChef. Česko-slovenská verze známé soutěže (2012).
  • ČT 4, STV 2, 20:30 – fotbalový přenos Chelsea FC – Atlético Madrid – Přímý přenos utkání fotbalového Superpoháru UEFA mezi vítězem Ligy mistrů a vítězem Evropské ligy.
  • Prima family, 23:30 – akční film Agent bez minulosti – Rybáři vyloví z vody polomrtvého muže, který trpí naprostou ztrátou paměti. Postupně zjišťuje, že ovládá bojová umění, domluví se v několika jazycích a že si poradí s každou zbraní. To signalizuje velice nebezpečnou minulost agenta Jasona Bournea. Ale kdo a proč ho chtěl zabít, si vybavit nedokáže. Americko-německo-český akční film (2002).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).