Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Kill Bill, Tábor tygrů, Poldové a Na shledanou, chlapci

24. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Prokletí rodu Kennedyů – Tvůrci dokumentárního filmu zvolili netradiční metodu, když vložili vyprávění příběhu o rodu Kennedyů do úst chův a guvernantek, které byly přítomny překotným událostem v životech jednotlivých členů rodinného klanu. Francouzský dokument (2010).
  • STV 1, 21:25 – válečné drama Na shledanou, chlapci – Francie, leden 1944. Syn bohatých rodičů Julien se jen těžko loučí se svojí matkou. Kvůli nejisté válečné situaci ho spolu se starším bratrem posílají do katolické internátní školy mimo Paříž. Tam se skrývají kvůli jejich židovskému původu. Francouzsko-německé drama (1987).
  • HBO, 21:50 – akční krimikomedie Poldové – Komedie o dlouholetém newyorském policistovi (Bruce Willis), kterému byla ukradena unikátní basebalová karta. Jelikož to byla jeho jediná naděje, jak zaplatit blížící se svatbu své dcery, vydává se spolu s kolegou pátrat po zloději. Americká akční krimikomedie (2010).
  • Prima Cool, 22:20 – válečný film Tábor tygrů – Vojín Roland Bozz se už od prvních dnů ve výcvikovém táboře stal vyhlášeným provokatérem. Ani ti nejtvrdší velitelé si s ním nevědí rady. Většinu času proto mladík tráví v base. Jeho hlavním cílem je dostat se z armády co nejdřív pryč. Místo toho však on i ostatní musejí projít výcvikovým peklem: je totiž rok 1971 a mladí vojáci se v těch nejdrsnějších podmínkách připravují pro boj ve vietnamské džungli. Americko-německý válečný film (2000).
  • Nova, 22:50 – akční film Kill Bill – Jako na nejděsivější sen vzpomíná na svůj svatební den. Po pěti letech, kdy ji všichni považují za mrtvou, se vrací s jedinou myšlenkou – pomstít se všem, kteří jí ublížili. Americký akční film (2003).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).