Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Hračka, Vladimír Mišík – ETC 40 nebo Pochybná žena

10. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – černá komedie Horší než smrt – Jedna americká rodina se setkává kvůli smutné události – pohřbu milovaného otce a manžela, na kterém by měli důstojně uctít jeho památku. Tenhle pohřeb se ale spíše podobá velkému rodinnému cirkusu, protože každý, kdo přijel, s sebou přivezl i své osobní problémy. A co mělo být důstojným smutečním obřadem, se mění ve frašku. (Death at a Funeral, USA, 2010)

  • Prima Max, 20:15 – komedie Hračka – Francois Perrin se ucházel o místo redaktora v prestižním týdeníku, byl přijat na zkušební dobu a dostal za úkol napsat reportáž z obchodního domu. A právě když dorazil na místo, přišel tam nakupovat synek jeho nejvyššího šéfa Eric. Rozmazlený chlapec má doma tolik věcí, že už ho ani nebaví. Nyní mu otec slíbil, že dostane všechno, po čem zatouží. Náhle Erikovu pozornost upoutá člověk, který se chová poněkud popleteně: Francois. Právě tuhle živou hračku chce! (Le Jouet, Francie, 1976)

  • ČT art, 20:20 – Vladimír Mišík – ETC 40 – Koncert u příležitosti životního jubilea zakladatele kultovní české kapely, který v těchto dnech slaví své sedmdesátiny (Česko, 2015).

BRAND24

  • Prima, 21:35 – thriller Muž na hraně – Když bývalý newyorský policajt na útěku Nick Cassidy (Sam Worthington) vstoupí do lobby hotelu Roosevelt v New Yorku, vyjede do jednoho z nejvyšších pater budovy a vyleze na římsu, ohrožuje víc než svůj vlastní život. Na nějakou dobu se zastaví celé město, a to včetně několika velice nervózních lidí s velkým tajemstvím. Cassidyho rozhodnutí nevytvoří pouze mediální bouři, ale také zapeklitou situaci pro policejní psycholožku Lydii Spencer (Elizabeth Banks). (Man on a Ledge, USA, 2012)

  • ČT2, 22:05 – drama Pochybná žena – Brzy po skončení druhé světové války je známý nacistický špion Huberman odsouzen americkým soudem. Jeho dcera Alicia se nemůže zbavit zklamání a pocitu viny z činnosti otce, o níž neměla vůbec tušení. S touhou na vše zapomenout se vrhá do víru života plného divokých večírků a alkoholu. Na jednom z nich se setkává s přitažlivým mužem, který jí není lhostejný. Později zjistí, že T. R. Devlin je americký agent. Ingrid Bergmanová a Cary Grant v americkém špionážním filmu. (Notorious, USA, 1946)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).