Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Ondřej Synek jede finále skifu na LOH 2012, Kontrarozvědka

3. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, 12:30 – přenos finále veslování skif na LOH 2012 Londýn – Přímý přenos finálových jízd skifařů na Letních olympijských hrách 2012 v Londýně, v nichž o medaili bojuje český reprezentant Ondřej Synek
  • CS Film, 20:00 – komedie Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky – Jednu z nejzdařilejších špionážních parodií sice nemohli diváci v druhé půli 60. let, kdy tento film vznikl, plně vychutnat, neboť žádnou bondovku tehdy neznali, avšak stejně se pobavili mimořádným mumrajem kolem zkázonosné přítomnosti všech možných agentů všech možných světových velmocí, kteří se zajímají o zdánlivě obyčejnou slánku. Česká komedie (1967).
  • ČT 1, 20:55 – dokument 13. komnata Kateřiny Emmons – Mistryně světa a Evropy ve střelbě ze vzduchovky se šťastně vdala za úspěšného olympijského střelce. Krátce po narození dcery manžel onemocněl a společně prožívali boj o záchranu jeho života. Český dokument (2011).
  • Markíza, 20:20 – film Bobule – Letní komedie, která nás zavede na moravské vinice, je příběhem dvou kamarádů Honzy a Jirky. Honza (Kryštof Hádek) je typický městský floutek. Jeho kámoš Jirka (Lukáš Langmajer) je podvodníček, který moc rozumu nepobral, ale má jednu skvělou vlastnost. Umí geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využívají při svých podvodech. Český film (2008).
  • Filmbox Plus, 21:00 – thriller Kontrarozvědka – Snímek s Rupertem Everettem a Sharon Stoneovou jako válečnými reportéry, kteří se setkají na společné misi v Bejrútu. Když se on jednoho dne ztratí, vydává se jej ona hledat na vlastní pěst. Brzy si uvědomí, že možná věděl o mezinárodní politice více, než tvrdil. Podaří se jí ho zachránit, dříve než ji zastaví některá ze znepřátelených vlád? Kanadsko-britsko-americký thriller (2004).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).