Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Sestřičky, Drákula nebo Blbec k večeři

30. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT1, 17:00 – drama Sestřičky - Mladičká zdravotní sestra Marie, „poslední panna na intru“, se rozhodne, že se stůj co stůj stane opravdovou ženou. Jenže má smůlu, vrátný ji přistihne s pacientem a ona musí za trest do zapadlé pohraniční vesničky. Její kolegyní se stane moudrá a zkušená žena, zvaná Babi, a ta dívku svérázným způsobem zasvěcuje do života a vede ji po stezkách jeho strastí i krás.

  • ČT2, 20:00 – western Poslední vlak z Gun Hillu - jeden z nejlepších a divácky oblíbených westernů, který natočil klasik americké režie John Sturges. Manželka šerifa Morgana, Indiánka Catherine, byla na cestě do městečka Pawley znásilněna a zabita dvěma neznámými muži. Prchající vrahové na místě činu zanechali koňské sedlo. Značka C. B. na něm jasně prokazuje, že patří k ranči, jenž vede starý Morganův přítel Craig.

  • Prima Max, 20:15 – komedie Blbec k večeři - Pierre se svými přáteli pořádají každý týden večeři blbců, kam si každý účastník dovede jednoho hosta, který musí být dost velký blbec na to, aby pobavil ostatní. Blbci samozřejmě nevědí, že byli pozváni jako objekt k pobavení.

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:40 – horror Drákula -právník Jonathan jede z Londýna do Rumunska vyřizovat s hrabětem Draculou koupi nemovitostí v Anglii. Je okázale přijat v jeho zámku, ale brzy zjistí, že je tam uvězněn. Zdají se mu podivné sny a hrabě o něj jeví zvláštní zájem, protože u něj objevil podobiznu jeho snoubenky Míny. Tu mezitím v Londýně navštíví záhadný princ Vlad – není to však nikdo jiný než Dracula.

  • Nova, 23:20 – akční Double Team - agent CIA Jack se rozhodne odejít ze služby, aby se mohl věnovat své manželce, sochařce Kath. Během poslední akce má získat zpět čtyři kilogramy plutonia, které ukradl bezohledný terorista Stavros v Chorvatsku. Quinnovi se to podaří s pomocí speciálního obrněného trucku. O tři roky později, kdy očekává narození prvního dítěte, je bývalým nadřízeným povolán do akce. Stavros se vrátil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).