Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Samotář, Koncert ze Schönbrunnu 2017 nebo Kajínek

3. 9. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 13:40 – dobrodružný Příběh rytíře – Příběh ze 14. století vypráví o touze člověka změnit vlastní osud. Neurozený William Thatcher sní už od dětství sen o rytířském životě, rytíři se však mohou stát pouze muži šlechtického původu. William a jeho přátelé jsou svědky smrti svého pána, rytíře Hectora, těsně před vítězstvím v turnaji. William se navzdory hrozícímu trestu rozhodne obléci jeho brnění… (A Knight’s Tale, USA, 2001)

  • ČT2, 20:00 – krimi Samotář – Komisař Stan se společně se svým přítelem, inspektorem Simonem rozhodnou jednou provždy skoncovat s policejní kariérou. Chtějí koupit hotel a usadit se na pobřeží slunných Antil. Jako obvykle jdou zakončit pracovní den do své oblíbené vinárny. A tam během jediného okamžiku, kdy je inspektor Simon náhle brutálně zastřelen bezohledným zabijákem, jejich sen o společné budoucnosti končí. (Le Solitaire, Francie, 1987)

  • Prima Max, 20:00 – komedie Špioni z lásky – To, že se jejich manželství rozpadlo, ještě nějak překousli. A jako praví Britové celkem elegantně rozchod zvládli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzského tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. (Manželská rána, Love Punch, Francie, Velká Británie, 2013)

BRAND24

  • ČT art, 20:20 – záznam – Koncert ze Schönbrunnu 2017 – Vídeňská filharmonie hrála na tradičním letním nočním koncertě ze zahrad paláce ve Vídni skladby A. Dvořáka, P. I. Čajkovského, S. Rachmaninova, E. Humperdincka, J. Williamse a I. Stravinského. Diriguje Christoph Eschenbach. (2017)

  • Nova, 21:55 – thriller Kajínek – Film inspirovaný příběhem Jiřího Kajínka, který je považován za prvního nájemného vraha v České republice. Díky svému útěku z vězeňské pevnosti Mírov se z něj stala legenda a také nejhledanější člověk v Evropě. (Česko, 2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).