Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Pošťák vždycky zvoní dvakrát, Pán prstenů nebo Návštěvníci

4. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 17:00 – komedie Rozpuštěný a vypuštěný – Pražský policejní inspektor Trachta a jeho nezkušený praktikant Hlaváček pátrají po záhadně zmizelém továrníkovi. Jeho fabrika se zabývala výrobou vyhlášené masti pro růst vlasů. Pan továrník však náhle zmizel a zůstalo po něm jen pár osobních věcí. Podaří se jim však zjistit, že většina mužů, kteří si svoji plešatost u továrníka léčili, po úspěchu také zmizela. Vždy ale poslali pohled, že s novými vlasy začínají nový život někde jinde. (Československo, 1984)

  • Nova Cinema, 20:00 – fantasy Pán prstenů: Společenstvo prstenu – Hobit Frodo Pytlík se ve své vlastní domovině zvané Středozemě dostal do samotného centra bitvy mytických proporcí. Během svého putování bude muset prokázat, že moc přátelství a odvahy dokáže úspěšně čelit i těm nejničivějším silám temnoty. (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, USA, Nový Zéland, 2001)

  • ČT1, 20:15 – kriminální minisérie Případ pro exorcistu (1/3) – Nápaditě vyprávěný detektivní příběh rámovaný autentickým a realistickým vykreslením práce kriminalistů a okořeněný jemným humorem a ironií. Komisařka Výrová s kolegy vyšetřuje vraždu spojenou s rituálem vymítání ďábla. (Česko, 2015)

BRAND24

  • Prima, 20:15 – komedie Návštěvníci – Stačilo se jen omylem napít lektvaru namíchaného nepřátelským kouzelníkem a rázem se rytíř Godefroy a jeho sluha Jacquouille ocitli ve 20. století. Samozřejmě, jak už to ve Francii bývá, našli své potomky, i když zrovna ne na takové úrovni, jakou by si představovali. Šlechta, potomci statečných rytířů, tak nějak zchudla… (Les Visiteurs, Francie, 1993)

  • ČT2, 21:55 – krimi drama Pošťák vždycky zvoní dvakrát – Mladý tulák Frank Chambers (Jack Nicholson) si najde práci pomocníka v zapadlém motorestu, který patří dobráckému Nicku Papadakisovi (John Colicos). Tam také pozná jeho mladší přitažlivou a neuspokojenou manželku Coru (Jessica Langeová). Po krátké době se z obou stanou vášniví milenci. Až tak vášniví, že se rozhodnou zabít… (The Postman Always Rings Twice, USA, Západní Německo, 1981)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).