Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Kosmo, Polda nebo Superpolicajti z Miami

23. 10. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 2, 20:00 – akční Smrt darebáka - je nad ránem, Paříž se za chvíli začne probouzet. Když u Xaviera náhle zazvoní jeho nejbližší přítel Philippe, ještě netuší, že pro něj začíná nejdelší den jeho života, ve kterém mu splynou další noci a dni. Na vlastní kůži pocítí, co znamená, když se nejvlivnější síly ve státě bojí prozrazení korupce a své okolí „čistí“ tím nejjistějším způsobem.

  • Prima Cool, 20:00 – akční Smrtonosná past 4 – v předvečer amerického Dne nezávislosti se kdosi pokusí nabourat do počítačové sítě FBI. Během pár hodin zachvátí celou zemi chaos. Hackerův promyšlený plán však má jednu trhlinu. Nepočítá s tím, že se objeví John McClane, který je v proklatě dobré formě.

BRAND24

  • Prima, 20:15 – krimiseriál Polda – poručík Michal Bříza se po dvaceti letech v kómatu vrací zpátky do služby. Svět se za tu dobu změnil, manželka ho opustila, dcera si ho nepamatuje a starý parťák je teď jeho nadřízeným. Jak se Michal vypořádá s novým životem? Obstojí u psychotestů? A zvládne svůj první případ s novým kolegou?

Autor: FTV Prima
  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Superpolicajti z Miami - Bud Spencer a Terence Hill tentokráte v rolích dvou odvážných bojovníků se zločinem, kteří jsou na stopě 20 milionům dolarů, které byly před několika lety ukradeny při vloupání. Při hledání peněz a zloděje, při čemž jim samozřejmě trochu pomáhají i dvě krásné dívky, nesmí chybět vražda, nelítostné rvačky a děsný blázinec!

  • ČT 1, 21:30 – sitcom Kosmo – pětidílná satirická komedie, která s nemilosrdnou nadsázkou popisuje příběh fiktivního českého letu na Měsíc. V prvním díle sledujeme příběh obratně vytunelovaného českého kosmického programu, který by nový ministr školství a mládeže rád zrušil, ale nebude to tak snadné.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).