Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Kopretiny pro zámeckou paní, Wolf Hall nebo Neslušný návrh

9. 4. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 8:15 – rodinná komedie Kam doskáče ranní ptáče – Trochu bláznivá, trochu fantastická komedie pro děti: Působením blesku a dalších záhadných okolností se nadaný žák šesté třídy začne objevovat v dalších mutacích, které se ale od sebe charakterově liší… (Československo, 1987)

  • Joj Family, 13:30 – komedie Zralé víno – Druhý film z volné trilogie o vínu a vinařství o sporu mezi místopředsedou družstva (Vladimír Menšík) a jeho předsedou (František Němec), který spíše než na zemědělství sází na přidruženou výrobu.

Nova, 15:45 – komedie Kopretiny pro zámeckou paní – Prázdninová komedie o holkách krásně praštěných. Patnáctiletá Kateřina žije se svými rodiči – kastelány – na hradě Krabonoši. Její znuděný život je narušen příchodem studenta, který by měl na hradě dělat průvodce. Katka se do něj zamiluje a marně se snaží upoutat jeho pozornost, a to opravdu všemi způsoby, včetně fingované krádeže. (Československo, 1981)

  • ČT art, 21:15 – historický seriál Wolf Hall (1/6) – Trik se třemi kartami – U královského dvora člověk člověku vlkem. Vysoce ceněná adaptace historického románu Hilary Mantelové, odehrávajícího se v Anglii za doby vlády Tudorovců. (Wolf Hall, Velká Británie, 2015)

  • Jednotka, 21:20 – historický seriál Kráľovná Viktória (1–2/8) – Výpravné drama popisuje mezníky vlády jedné z nejznámějších panovnic v historii lidstva. Vidět je obrovský rozpočet, hvězdné herecké obsazení i historicky přesně zachycené události. Scénář byl připraven na základě deníků, které si vedla sama královna Viktorie. (Victoria, Velká Británie, 2016)

BRAND24

ČT2, 21:40 – romantické drama Neslušný návrh – V kasínu v Las Vegas poznává milionář John Gage Dianu a jejího muže. Mladí manželé se ocitnou ve finanční tísni a rozhodli se všechny peníze vsadit do hry. Bez úspěchu, a proto se rozhodli přijat Gageův návrh: milionář za jednu noc s jeho ženou zaplatí milión dolarů. (Indecent Proposal, USA, 1993)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).