Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Dračí princ, Hodina pušek nebo Slunce, seno a pár facek

13. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova, 13:50 – detektivka Případ mrtvého muže – major Sojka vyšetřuje muže podezřelého ze špionáže a vraždy svého komplice. Tvrzení, že je hluchoněmý a ztratil paměť, nevěří, ale brzy naberou události nečekaný směr…

  • ČT2, 20:00 – western Hodina pušek – starý rančer Ike Clanton se pokouší se svojí bandou za každou cenu ovládnout arizonské město Tombstone a jeho okolí. Tento záměr před nikým příliš netají, všechny nepohodlné přitom rychle a neúprosně odstraňuje z cesty. Proti němu stojí uznávaný šerif Wyatt Earp, jenž se marně a téměř osamoceně pokouší zastavit rozpoutané bezpráví a násilí. Spolehnout se přitom příliš nemůže na zbabělé zástupce ve vedení města ani na úplatného soudce Hermana Spicera.

  • Prima Cool, 20:00 – akční X-Men 2 – mají nadpřirozené schopnosti a lidé se jich bojí. Když neznámý mutant napadne prezidenta, vztahy s obyčejnými lidmi se ještě vyostří a vláda chce všechny neobvyklé bytosti internovat. Kdo útočníka poslal? A proč? 

BRAND24

  • Prima Max, 20:00 – pohádka Dračí princ – princeznu Miroslavu unesl drak na svůj ostrovní zámek. Společnost jí tam dělá jen krásný Arman. Kdo to však ve skutečnosti je?

  • Prima, 20:15 – komedie Slunce, seno a pár facek – letní příběh, který volně navazuje na předchozí snímek Slunce, seno, jahody. Chystá se svatba Vency s Blážou, kterou málem překazí bývalá instruktorka autoškoly inženýrka Gábina Tejfarová. Ta přijíždí do poklidných jihočeských Hoštic právě v den, kdy Bláža roznáší po vsi svatební oznámení. To je největší bolestí pro její sokyni Milunu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).