Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Ďábel nosí Pradu, Za řekou je Texas a Dívka na koštěti

22. 5. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT 1, 15:00 – komedie Úplně beznadějný případ – Manželský pár – ona oddává na MNV, on radí v manželské poradně. Manželé by pochopitelně rádi bydleli spolu, ale nemohou vyměnit své dva nevyhovující byty za jeden větší. V manželské poradně se jako na zavolanou objeví dvojice, která se chce naopak rozvést a dva byty potřebuje… (Československo, 1978; hrají: Jiřina Bohdalová a Miloš Kopecký)

  • Prima Cool, 15:25 – komedie Bratři jak se patří – Siamská dvojčata společně vedou restaurant s rychlým občerstvením, a přestože jsou povahově zcela rozlišní, žijí si docela dobře. Jenže pak se herecky nadané dvojče rozhodne zkusit štěstí v Hollywoodu… (Stuck on You, USA, 2003; hrají: Matt Damon a Greg Kinnear)

  • Nova, 17:50 – komedie Dívka na koštěti – Příběh o mladé čarodějnici, která dala přednost životu mezi lidmi před výsadami nadpřirozených bytostí, není jen návratem do světa pohádek, dětských snů a fantazie, ale především konfrontací se světem konkrétním a reálným. (Československo, 1971; režie: Václav Vorlíček, scénář: Hermína Franková, Miloš Macourek, Václav Vorlíček, hrají: Petra Černocká, Jan Hrušínský, Jan Kraus)

BRAND24

  • ČT 2, 20:00 – westernová komedie Za řekou je Texas – Temperamentní Don Andrea Baldazar se má oženit s krásnou Phoebe Ann Naylor. Jejich svatbu přeruší dramatické události a začíná děj plný šílených zápletek. (Texas Across the River, USA, 1966; hrají: Dean Martin, Alain Delon)

  • Prima, 20:15 – Ďábel nosí Pradu – V závratném světě newyorské módy, kde nepovedený účes může zabít celou vaši kariéru, je časopis Runway vysněným Olympem všech, kdo se jen trochu zajímají o svůj vzhled. Pod vedením nejmocnější ženy módního průmyslu Mirandy Priestly, která mu vládne tvrdou rukou s dokonale pěstěnými nehty, je Runway obávaným testem, kterým musí projít každý, kdo chce v tomto světě něco znamenat. (The Devil Wears Prada, USA, 2006; hraje: Meryl Streep)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).