Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Šeptej, Mladé víno nebo Machři

24. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – komedie Mladé víno – Třetí posezení u vína, tentokrát s počítačem. V komediálně laděném příběhu je důležitým aktérem právě nový počítač, kolem kterého se točí všechny události. Je spolehlivý, výkonný, ale nevyužitý. Jeho další budoucnost je tedy v rukou těch, kteří s ním zatím neumějí zacházet. Opět s hereckým koncertem Vladimíra Menšíka… (Československo, 1986)

  • ČT art, 20:20 – drama Anna Kareninová – „Všechny šťastné rodiny jsou si podobny, každá nešťastná rodina je nešťastná po svém.“ Jedna z nejzdařilejších adaptací světově proslulého románu L. N. Tolstého. (Anna Karenina, Sovětský svaz, 1967)

  • Prima, 21:35 – komedie Machři – Film o pěti přátelích a bývalých spoluhráčích, kteří se po letech sejdou, aby vzdali poctu svému zesnulému basketbalovému trenérovi z dětství. Spolu se svými ženami a dětmi stráví víkend 4. července v domě u jezera, kde před léty slavili své vítězství. Navazují tam, kde přestali, a zjišťují, proč zestárnout neznamená nutně dospět. (Grown Ups, USA, 2010)

BRAND24

  • ČT2, 21:55 – romantický film Šeptej – Šestnáctiletá Anna potkává mladého floutka Speedyho, který ji zavede mezi městskou partičku. Anně se tak otevře nový svět plný zábavy a večírků, svět, který ji okouzlí svou barevnou rozmanitostí. Postupně se sblíží s introvertním Filipem, a když se pak jejich vztahu postaví do cesty nečekaná překážka v podobě Kytky, Annina naivita a upřímnost jejích citů nakonec zamíchá vztahy v celém příběhu… (Česko, 1996)

  • Nova, 22:15 – sportovní komedie Ledově ostří – Velcí krasobruslařští soupeři Chazz Michael Michaels a Jimmy MacElroy se spolu porvou o zlatou medaili na světovém šampionátu. Následně jsou doživotně vykázáni z mužské kategorie. Obejdou ale zákaz a najdou zadní vrátka, která je přivedou zpět. V kategorii párů… (Blades of Glory, USA, 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).