Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Poklad byzantského kupce, Jak utopit dr. Mráčka nebo Náhradníci

1. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – detektivka Poklad byzantského kupce – Romány Václava Erbena si rychle získaly širokou čtenářskou obec. Zásluhu na tom má i neobyčejně originální vyšetřovatel kapitán Exner. Ten je nejen bystrý detektiv, ale i člověk, který si s chutí užívá života plnými doušky… (Československo, 1966)

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – fantaskní komedie Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách – Slavná filmová komedie o zásadovém bytovém referentovi a neslavném osudu českých vodníků. Zbylo jich už jen sedm a jejich konec se zdá neodvratný. Zejména poté, kdy je Lojzíkovi za obětavost přidělen nový suchý byt I. kategorie s ústředním topením a informací, že jejich vlhký domek na břehu Vltavy bude zbourán. A tomu se vodníci rozhodnou zabránit za každou cenu… (Československo, 1974)

  • Barrandov Plus, 20:20 – thriller Ruská ruleta (1/2) – Německá novinářka přichází do mrazivého St. Petersburgu, aby malému Nikolajovi ukázala hrob jeho otce, ruského novináře, který spáchal sebevraždu. Pak ale Nikolaj beze stopy zmizne. (Russisch Roulette, Německo, Rakousko, 2012)
Russisch Roulette, 2012.
  • Nova, 22:05 – akční sci-fi Náhradníci – Lidé žijí své životy vzdáleně z pohodlí svých vlastních domovů přes robotické náhradníky – sexy a fyzicky perfektní mechanické zástupce sebe sama. Je to ideální svět, kde neexistuje zločin, bolest, strach a následky. Když tuto utopii po letech přeruší první vražda, agent FBI (Bruce Willis) objeví rozsáhlé spiknutí a musí zrušit svého vlastního náhradníka, čímž riskuje svůj život. (Surrogates, USA, 2009)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).