Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: Já to tedy beru, šéfe, Let číslo 93 nebo Úžasný mladík

23. 3. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – komedie Já to tedy beru, šéfe – Náboráři Luděk Sobota a Petr Nárožný získávají pracovní síly sice vědecky, ale za jejich metody by se nemuseli stydět ani otrlí mafiáni. Pečlivě si totiž zjišťují vše o soukromém životě osob, které si vyhlédli jako použitelné oběti, a těchto informací zneužívají k jejich přetahování do svého podniku. Hrozba prozrazení intimních tajemství se však nakonec obrátí proti nim… (Československo, 1977)

  • ČT art, 20:20 –životopisný film Úžasný mladík – Příběh křehkého génia italské poezie Giacoma Leopardiho. Z cyklu Životy slavných. (Il Giovane Favoloso, Itálie, 2014)

  • Nova Cinema, 21:50 – thriller Trust – Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí… (USA, 2010)

BRAND24

  • Nova, 22:10 – thriller Let číslo 93 – V roce 2006 měly premiéru dva snímky mapující pohnuté události 11. září 2001 v diametrálně odlišných uměleckých přístupech. Zatímco Oliver Stone ve svém World Trade Center vsadil na obraz hrdinství několika vybraných Američanů, původem Brit Paul Greengrass natočil mrazivou real-time rekonstrukci tehdejších událostí. (United 93, Velká Británie, USA, Francie, 2006)

  • Prima Max, 22:15 – komedie Prci, prci, prcičky 5: Nahá míle – V dalším pokračování se tentokrát podíváme na Adama Stiflera, bratrance Matta a Steva, mladíka, který je nula, stejně jako jeho příbuzenstvo. Tlak jeho vrstevníků ho donutí přemýšlet. Vyprosí si, aby mohl pomáhat na akci nesoucí název „Nahá Míle“, což je běh přes školní dvůr úplně nahý… (American Pie 5: The Naked Mile, USA, Kanada, 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).