Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: fotbal, Můj vysvlečenej deník a Cervantes

8. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:05 – krimi komedie Pěnička a Paraplíčko – Za ranního šera je v Praze ve Vltavě nalezena mrtvola kasaře se zabodnutým nožem v zádech. Inspektoři Bouše a Brůžek navštíví jeho milenku, prostitutku zvanou Paraplíčko, a je zjevné, že než otevřela dveře svého bytu, oknem kdosi utekl. (Československo, 1970)

  • Prima Max 20:15 – komedie Můj vysvlečenej deník – Johana má tři kamarádky, dva kamarády, tátu a macechu. Kasandru, která není promiskuitní, jen s „tím nemá žádnej problém“, Káču, kterou doma terorizuje otec, Andy, která miluje Vektora a ještě mu to neřekla, Vektora, kterej miluje Andy a ještě jí to neřekl, a chytrýho kluka, co moc kouří trávu a říká se mu Hagrid. (Česko, 2012)

  • ČT art, 20:20 – drama Cervantes – Sugestivní fikce mládí Miguela de Cervantes (1547–1616), autora románu Don Quijote. První zfilmovaný životopis Cervantese v režii Vincenta Shermana se natáčel v barvě a s hvězdným obsazením – Horst Buchholz (Cervantes), Gina Lollobrigida (prostitutka), José Ferrer (Hassan Bey), Louis Jourdan (kardinál Giulio Acquaviva) a Fernando Rey (král Filip II.). (Itálie, Španělsko, Francie, 1967)

UX DAy - tip 2

  • JOJ Family, 20:20 – komedie Ženy v ofsajdu – Příhody vedoucího holičsko-kadeřnické provozovny, který je ve svém volnu neohroženým fotbalovým rozhodčím. Jeho na zážitky bohatý staromládenecký život mu navíc komplikují vdavekchtivé kolegyně… (Československo, 1971)

  • ČT sport, 20:30 – fotbal: Inter Milán – AC Sparta Praha – Přímý přenos utkání základní skupiny Evropské ligy UEFA komentuje Vlastimil Vlášek. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).